Кожна жінка є безкоштовним, щоб виростити, як вона радує.

Просто через місяць тому, я опублікував на своїй сторінці Facebook красиву і здавалося б, нешкідливі фото двох красивих жінок, Maggie Smith і Judy Dench, з захопленням:

"Дві богиня. Немає кричущих нарядів, не товстий макіяж, відсутність пластичної операції. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. й

Цей пост має 16 мільйонів переглядів. Відбулася 96,454 раз. Ось майже 14,000 коментарів нижче. Більшість коментаторів (Я не можу прочитати всі їхні ноти) погоджуються з мною.

(Рівне)

Жінки з усього світу вдячні мені за показ реальних жінок з реальними зморшками. Деякі кажуть, що пластик ще доторкнувся очей. Деякі люди кажуть, що вони мають хороші гени. Але для самої частини є жилети.

Але одна група жінок, близько 35-45 років, прийшла на мене. Зателефонуйте мені в обліковий запис нібито "шкарпетний" тих, хто вдбає на послуги пластичного хірурга, які надягають макіяж, які одягають болгарки сукні.

Звісно, кожна жінка є безкоштовним, щоб виростити старий, як вона радує. Однак я розмістив цю фотографію, тому що наша популярна культура терорифікована зморшок, пігментних плям і сірого волосся, як ніби всі ці симптоми страшного негайного захворювання. Але для мене це атрибути добробуту. Я тебе скажу, дам, старий вік не заразний, але це неминуче.

Але це ще не дивно. Я отримав багато відгуків від багатьох чоловіків, хоча мій блог орієнтований на старших жінок. Багато з цих чоловіків набагато молодші, ніж Maggie Smith і Judy Dench.

Про те ж саме: Ми любимо вас просто, як ви. Ми любимо подарунок. Не робіть пластику для нас. Ось що вони пишу:

«Це два найкрасивіших акторів фільму. Я захоплюю їх як для свого інтелекту, таланту та почуття гумору. й

"Я думаю, що вони дуже красиві, інші жінки повинні вчитися з них, як гарно старіти без ботокса і скальпель."

«Такі талановиті і сексуальні, це особливий, тонкий і зрілий сексуальність. Молода жінка не розуміла!

Я стурбований тим, що медіа та fashion-індустрія бомбардують жінок з усіх боків з зображеннями, які роблять їх нижчими, тому що вони не живуть до встановленої норми. І найбільші криміналістики тут є жінки-журнали, що редагуються самими жінками. Настав час мислити модні жіночі журнали з хорошими щіпками реалізму. й

Я не згоден. Багато статей в модних журналах, які славляться фемінізмом, ілюстровані ретушеними фотографіями моделей, які не є навіть 19. Я радію, коли я бачу ознаки віку на обличчі жінки. Я їх, теж.

Кредит Андрея Пфлаумер