Лази Брайн: The Enemy Усередині

Ми покараємо не тільки наші невдачі, але і успіхом інших.

Jacques Ренард

Нещодавно опубліковано статтю А. Кочеткова про зв’язок мозку. Що це таке? Це ситуація, коли дитина в процесі виховання в середовищі жорстких кордонів і правил («Не біжить там – погано, бо ...», «Не ходите так – ви не можете ...», «Ви повинні діяти тільки таким чином, і в іншому випадку, тому що ...», є різкий розвиток лівої, логічної півкулі. І право, творчий, не досягається належного рівня розвитку.

р.

«В результаті такої «програми» розвитку – співвідношення лівої півкулі до права на рівні 2:1 (або ще більше), і має бути 1:2, принаймні,» Кочеткова пише. Я був шокований цією статтею, тому що я бачив недоліки батьківства і зрозумів, чому люди мають стільки проблем.

Моя колега і я приходжу до консультації з бажанням вирішувати свої проблеми. І в нашій роботі ми зіткнулися з опорами, які є наслідком такої «програми розвитку».

Затишні люди ніколи не встигли.
Народний доведений.

Що відбувається у людини з пригніченою правою півкулі?
Етап 1. Для людини всі завдання здаються стандартом.
Він перестає бачити різницю між нормальним завданням і нестандартним. Важко вловити нюанси, «халф-тон», відмінності. Ви, ймовірно, познайомитеся з тим, хто так прямо вперед і обмежений в суді, що вони отримали або чорний або білий рахунок.

Неприємно. "Друг" або "неми". Немає компромісів, він не може знайти їх. Супроводжуючі якості цієї особи неускладнюються, зв'язкість і постійна декларація казок з розумним поглядом.

Етап 2. Кількість штампів або стереотипів зростає
Людина, як губка, поглинає і моделює чіткі межі поведінки інших, намагається їх на своєму досвіді. Ліва півкуля розвивається надзвичайно.

Етап 3. Ліва півкуля починає вирізати всю інформацію.
Що не впишеться в межі існуючої «стампи», а також спотворює факти, дані, прорив їх під «стампами». Все незначуща відхилена. Все, що неприпустимо, забутий або пропущений.

Етап 4. Перетворення нормальної людини в людину з мереживним мозку
Не розвинена права півсфера, а саме людина з незграбною поведінкою. Будь-яке завдання, проблема або труднощі, що виходить за межі існуючих стереотипів у скарбничці зрізається словами: «Це неможливе», «Це не так», «Я не потрібна». Можливі додаткові гістеричні сценарії реакції: «Залиш мене поодинці!» «Я сказав все !!!», «Всі, закрити тему!!!!»

Хлопчик був так званий, що він кинувся рано, щоб зробити нічого іншого.

Етап 5. Скорочення психосоматичних реакцій
З підвищенням семантичного або творчого навантаження починається головний біль, підвищує тиск, починається колока в животі.

Як тільки ви повинні вирішити щось поза звичайною зоною, є відразу, це не зрозуміло, звідки, відволікаючи: виклик другу, відвідувачі, «Ви гарячий», «Я холодний», «Ви можете піти в туалет», «Я хочу води». І завжди з маніпуляцією «закінченої людини» – адже ми не створили умови для творчого процесу. Ззовні дорослі породи люблять маленьку примхливу дитину. Ось як він захищає мозок.

Що робити?
Просто вирішувати творчі завдання. Але ліва півкуля не дасть смоли нашого життя і буде протистояти. Багато залежить від волі, наполегливості, безперервного тиску на себе, особливо на початковій стадії, де ви створюєте рефлекс творчої роботи.

І ожиріння.
Шотландські вчені з університету Абердін повідомляють, що причина збільшення ваги в середній вік може стати «лизьким» мозку. Експерти кажуть, що клітини мозку, які регулюють апетит, зменшують свою активність у віці тіла.

В результаті людина набагато довше відчуває себе після їжі. Це означає, що люди починають їсти більше, ніж вони повинні, викликаючи вагу, щоб збільшити близько 500 грам на рік.

до Як люди наближається до середнього віку, вони, як правило, мають прогресивне збільшення ваги навколо живота, говорить дослідник Laura Heisler.

до Причиною цього може бути невелика група клітин в області мозку, де проводиться контроль апетиту. Ці клітини виробляють важливі гормони, які називають проопімеланокоритинними пептидами (ROMS) і відповідають за регулювання нашого апетиту і маси тіла. Проблема загострена, коли люди седентарі, так як вони потребують менше їжі, ніж раніше перебування в їх вагу.

Автор: Артем Rich