Розробити капусту.

Червона капуста. Я запевняю тебе, вона.
Як розвиватися. 1. Щодня робити вправи, де буде ходити, кватки, вигини. Нехай це всього 5 хвилин, але кожен день. Краще від 30 хвилин до 1,5 годин.
2,2 км Візьміть ванну з зеленню або сіллю раз на тиждень.
3. У Використовуйте парфуми або масла. В цілому, заробляйте ніс навколо вас, красиво, відчуйте, наскільки смачним ви запах.
Що ми отримуємо? Відсутність страхів, зміцнення нервової системи, спокійне ставлення до того, що відбувається навколо вас і у світі, особливо. Якщо ви подбаєте, що новина говорить про те, що міністр отримує так багато, і він повинен забезпечити достаток комусь, то у вас є погана червона капаша і ви завжди будете вражені, подразнені, пригнічені страхами і не буде грошей. Ви не будете недбалими, ви будете недбалими!
Коли ви почуєте, що дитина зрізала дві ноги через недбалість лікарів, дитина загинула лікарі в стоматологічному стільці і т.д. і залишаться в спокійному настрої, розуміючи, що все має причину, значить, ваша червона капаша просто в гарному настрої.

помаранчева капуста. Що ми хочемо: рівних відносин з людьми власної та протилежної статі.
Як розвиватися. 1. Вийняти з раціону солоні продукти, копчені, мариновані, смажені, жирні. Їжте лише одну їжу вчасно. Як варена картопля. Немає необхідності додати масло або будь-який. Просто варена картопля. Або просто яйце (сир, смажений, м'який варений). Без хліба, солі та інших добавок у вигляді спецій та соусів.
Перед вживанням необхідно пити стакан рідини: чай або вода, сік. Пороги не менше 4 годин між стравами. Нічна перерва в їжі повинна бути близько 12 годин.
Вчимося їсти будь-який продукт, поважаючи його, люблячи його і розуміння, що тепер він дасть вам все, щоб ви продовжуєте своє існування більш змістовно, стати більш любим, більш світлим. Це його жертва вам.
Якщо ви думаєте, що я невірно, якщо ви думаєте, що ви зробили свою власну картоплю... Отримати ті думки з голови швидше. Якщо ви переконані, що ви не можете зробити картоплю. Все, що ви отримали - милосердя Бога.
Так, один продукт в той час, розроблений красиво. Гарний сервіс необхідний.
2,2 км Масаж або самомасаж будь-якої частини тіла або всього тіла.
3. У Коли їсти, не поспішайте. Слабкий вітер, насолоджуючись їжею. Коли ви напою, не ковтати швидко, насолоджуватися питтям.
Якщо ми не любимо, що ми живемо або як наші сусідні життя, то наша апельсинова капа.
Якщо ми спокійні, доброзичливі і оброблені свердловини, апельсинова капаша хороша.

Жовта капуста. Ми хочемо, щоб мати потенціал, бачити наші цілі, бути готові прийняти гроші.
Допінг: 1. В'їжджайте яйце, мед, м'ясо, гарбуз - щоразу.
2,2 км Вранці, що стоїть на підйомі Сонце, розтягуючи руки перед вами і поверніть долоні до Сонця. Замочуйте енергію сонця через руки. Заповнюється золотом.
3. У Яка позитивна заява ви сказали собі та інші сьогодні? Ви пам'ятаєте? Почати. Під час дня слід зібрати не менше 3 позитивних звітів, де направляються до себе.

Зелена капуста. Найперший Хай Капкра. Перша капуста самоноження і світу. Минулі були капусти почуття і стверджуючи себе.
Нерідко люди на цю капусту і боляче. Чому? Тому що ми не використовуємо для випромінювання. Ми звикли. І коли ми повинні давати, ми повертаємо. Що таке чакра очікується від вас? Дізнайтеся, щоб попросити себе і дати іншим.
Тут ми можемо відрізняти етапи розвитку чакри. Або ступені.
Ми хочемо, щоб знати справжню любов (і не підробку для неї), стати мудрою, щасливою людиною, щоб втілювати вашу творчість в житті, бути корисним для людей.
Досягнення: Вони запам'яталися і знайшли сім найрозпадаючих людей, і зараз вони знайшли всі способи, щоб порадувати цих людей. Ми витрачаємо час, гроші, при необхідності, наші духовні ресурси. В цілому вони досягали міцної симпатії для себе з них.
2,2 км Вони знайшли сім своїх зловмисників або зловмисників вашої матері, улюбленої тітки і намагалися психічно поговорити з ними, вражаючи, що вони ваші діти. Візьміть повороти з кожним, звичайно. І це може зайняти більше одного дня для всіх. В кінці ви повинні прощати і пошкодити дитину.
3. У Аеробіка для цієї капусти. У вас є любов і любляча мати. Але зараз намагайтеся об'єднатися до більш відкритого і високого стилю спілкування. Цей етап завжди проводиться тільки з вибором вчителя. Тільки з його рекомендаціями, як вони будуть індивідуальними для кожної людини і для пари людей ще більше. (Якщо хтось потребує мене, я можу бути лідером на цьому етапі.) Ми можемо самі зателефонувати одержувачу: Я щасливий, я люблю, я люблю, і я дуже успішно впровадив свою роботу в житті: як в моєму житті, так і в житті - Я пишу мені про ваших перемог з моєю допомогою.
Якщо у вас є проблеми з кров'ю, в яких є додаткові палички-віруси, серце - не лежайте собі, що ви принаймні любите. Ноп. Не любов. Це просто здається так.

Блакитна капуста. Ми хочемо відчувати позитивні і негативні коливання, позитивні і негативні струми, зрозуміти позитивні і негативні значення будь-яких явищ, книг, слів, людей, музики. І відповідно ви зможете випромінювати себе, наприклад, звуки як позитивної частоти, так і абсолютно негативно. Я не спробував знищити людей, але на молі, наприклад, він працює дуже добре. У мене є 30 соток землі. Ніяких мошок. Зручний. І найголовніше, це суперсунд спрямований (наприклад, на молі) і не вплине на інших. На відміну від всіх сучасних імпульсних випромінювачів.
Я написав його і я думаю, що я можу використовувати його на Ripol Classic. Ор Макаренков. Або центрполіграф. Хороша ідея. Головне, як корисно, щоб поділитися знаннями з людьми, подивитись та чимось розумним прийде на думку.
Позитивні надзвукові загостри, гармонізує і перетворює присутні в позитивний спосіб, і так робить людський характер.
Досягнення: Сінг, слухайте спів інших людей, сміхатися, викликати сміху. Молитви. Не швидко і не мовчать. Не вуса. Лудер і голосувальник.
Ми закриваємо бажання і вміння критикувати когось голосно. Не пропустіть. Намагайтеся здивувати ваш голос сюрприз, посмішка, симпатія, ніжність.
Ви можете просто сказати коханому «з'їсти», але з різними інтонаціями, він подумав, що ви сказали: «Коли ви гинете, ...» або «ми будемо сьогодні солодкий час». Дізнайтеся, щоб змінити голос: низький, гучний, солодкий, ніжний, несерйозний.
Не переїжджайте - це закриває з'єднання з вищими силами і інтуїцією покаже вам нічого, якщо ви переїдете, наприклад, млинці.
Не пити занадто багато - аналогічно. Ніколи не погоджуються стати літературним, музичним або іншим критиком. Де знаходиться Леонтьєв з "Який"?
Ніколи не наполягати на власній, дивлячись на те, що людина має різну точку зору і захищає власну. Нехай людина має свою точку зору. Складний. Але це те, що ви повинні мати справу з усіма. Від президента Америки, щоб пустити його бачити світ, як він бачить його, щоб дати його своїм громадянам, що він думає право, до власної дитини, незалежно від того, який вік.
Коли ваша самовираження стала яскравою, сильною, позитивною, цінується суспільством, коли ви можете похвалитися своєю інтуїцією і горло не хворе, ваш синя капаша просто в кращому стані.

Блакитна капуста. Ми хочемо, щоб стати розумним і / або заспокійливим (принаймні для себе і вашої сім'ї), зміцнити силу волі, зрозуміти щось з вашим мозку (наприклад, у школі я почув, що вчені тут не можуть розрахувати або знайти деякі компоненти в формулі або в рівняння). І кожен (все правда математика) намагається розібратися в ній. До тих пір, поки ніхто не не здивує. Я пам'ятаю далі: в четвертому класі я думав, «Не всі цікаві». І хто його потребує, що компонент? Уміння вести. Можливість виконання бажань. Уміння бути здоровими і молодими.
Допінг: Навчання віршів. Добре. «Сонечко запашний в яровому цвіті», «Сонечко фарбує стіни давнього Кремля з ніжним кольором», «Мр. Твістер – екс-міністр», і т.д.
Ми не критикуємо всіх, хто нас цікавить або в нашому серці. Не ссать люди, не чаться. Ні змія. Якщо ви скажете: «Якщо вранці немає щастя, не чекайте на це на обід», то ви обов’язково зашкодуєте очі і нерви, або ви можете повністю втратити свої мозки (вічно зійшло божевільне, забули себе, втратили пам’ять – це всі причини вашої відчуттості і відступу в силі).
Підстановити окремі частини вашого тіла під різними категоріями: ми відчуваємо тепло, холодний, сніг, дощ, сонце, гарячий, смачний, гіркий, солодкий, персик, кавун, абрикос, риба, чорний хліб тощо. Це зроблено таким чином. Подаруйте собі невелику дозу цього. Трохи. І зараз весь день ми йдемо і пам'ятаємо це почуття в області, яку ми відчували. А в той же час, ми відчуваємо з нашою душею, нашими мозкуми, нашим цілим тілом, тим самим відчуттям, яке було в момент сеансу прийому. Нудота: У вас є: холодний дощ, сніг, тепла, риба.

Фіолетова капуста. Ми хочемо: спілкування з Богом, розумінням, розумінням.
Якщо хтось говорить вам, що є інші способи відкрити фіолетову капусту, будь ласка, напишіть мені. На сайті, де вони заявили про роботу в Близькому царстві. На 800 м. Лог-а-ла! Я написав його і він отримав смішний знову. Відправити Продовжити.
Як ви сказали, що це так, що це так, модний і одночасно зрозумілий? Наприклад, деякі саркери знають, як працювати з Сонце, Місяцем і навіть з сузір'ями і окремими зірками. Я думаю, що це все більше 800 метрів.
І святих слухайте наші молитви. Але ми не говоримо в Інтернеті, що ми маємо доступ до всієї сонячної системи. Просто люди зроблять образ все і зробіть лавровий вінок з простих речей.
Афіша Я попередив вас, якщо хтось пропонує вам «повний новий» спосіб розкриття від «Високого Приходу планети Землі» для цієї капели, просто подумайте, що ніхто не в світі може розкрити цю капусту до вас, так само як ви, крім:
Якщо ви повністю гармонійні і готові прийняти волю Божого, готові об'єднатися з енергій Всесвіту принаймні в деякій частині, сама капаша почне розгортатися. Ви. Коли вона готова прийняти Бога і Бог готовий прийняти її.
І ніхто ще не здатний відкрити його з будь-яким шлаггемером або трепанацією черепа (як ми нещодавно запитали).

Для кожної вправи, для кожної капусти, обрано 21-денну роботу. Після двотижневої перерви з щоденною фізичною роботою (навіть, якщо підлоги промиваються в вході), повторюємо вправи, але зараз беремо 43 дні роботи.
Кожна нова капуста завершена тільки після 43 днів попередньої капусти.

Любов і радість!
Вікторія