Дружина

У будь-якому випадку ми говоримо про жіночну природу, жіночність, сервіс, ніжність і запам'ятовування. Це обов'язок жінки розвивати все це, а потім вона буде щасливою. І багато жінок стежте за цим, спробуйте, чекаючи результату. Іноді результат не те, що вони очікувані.

Тут вони розвивають жіночність, і бажаю всім щастям, і не сперечатися з чоловіком. Прийміть його в самий неприпустимий момент і він буде удар. І від жіночного і ніжного представника справедливого сексу вона раптом перетворюється в подразнену і сердитися індивідуально. Хто готовий вбити всіх. Мій чоловік, мій син, і мій колег.

І в цілому, замість любові, необмежений небезпека знаходиться в вашому серці. Як отрути. Після такого вибуху, особливо якщо він повторюється більше, ніж один раз, відносини з іншими, друзями, родичами погіршуються.

А потім починає говорити про те, що розвиток фемінності є нецензурою, а в цілому ця ведикарна культура є несанантністю. Але по суті, з'явилася незбалансованість енергій, збій у внутрішню гармонію. Жінка не тільки ніжна і торіонна, але і пристрасна і в'ялена.

Не тільки жінка є дивним, але жінка є воїном. І якщо це ваша друга сторона, щоб пригнічувати, приховати від себе і інших, рано чи пізно вона буде лопатися. Це, як правило, відбувається в самий неприпустимий і несподіваний момент. І це зазвичай неконтрольовано.

Що було так добре протягом багатьох років, тому прямий білий і пухнастий, я не кажу слова образу для будь-якого, а потім я зламав і сказав непристойні речі до людини в обличчі. А вона розповіла чоловіка тільки слова підтримки, а потім вона розповіла йому все, що вона дійсно думала. Його безтурботність і безсоння.

Або на роботі, вона загласно двері перед босом і кинути. Це гаряча. Що відбувається, коли ми забуваємо про нашу чоловічу частину. В кожній жінці є юнь і янь. І жіночий воїн, який може вибухнути, як бомба не наш ворог.

Ви повинні прийняти себе повністю і вдячні природи для всіх ваших проявів. Головне, щоб дізнатися, як каналувати цю енергію пристрасті.

Думаю про те, що корисно для нашої сторони, яка називається «учим воїном»?

По-перше, щоб захистити наші кордони. Після того, як все, м'якість, гнучкість і терпіння хороші, але якщо кожен намагається отримати на голову і зануритися на особистому і святому, потрібно вміти поставити людину в своєму місці. Щоб відзначити кордони, окреслити територію і повісити знак «Прихильники заборонені в'їзд».

По-друге, щоб захистити вашу дитину. Небезпечний інстинкт іноді проявляється в небезпекі і агресії до тих, хто може позувати небезпеку для дитини. І завдяки живітним якостям, мамі, як вона-вовк, може захистити і захищати дитину.

Третя, щоб отримати те, що ви хочете. Так, звичайно, сила жінки полягає в її слабкості, але вона не завжди досягла своїх цілей ніжністю. Іноді необхідно показати силу волі і прасувати дух. Тому не потрібно пригнічувати свого жіночого воїна. Якщо ви навчитеся отримувати разом з нею, послухайте її потреби, то вона не тільки болить, але і допоможе.

Для того, щоб не “зламатися” в самий невідповідний момент, необхідно постійно підтримувати баланс вашої жіночої сутності і маскуліну. Справжня жінка повинна бути 70% жінок і 30% чоловік. Якщо жінка бореться за весь час, щоб бути гарним і правильним, постійно хвилюючись про те, що люди будуть думати про неї, стримані її емоції, бояються висловити свою позицію, тоді ця поведінка вона «пошукає» рот внутрішньої жінки – воїна.

І вона, після такої довгої вимушеної тиші, рано чи пізно не буде стояти. І тоді виникають проблеми. І з чоловіком, і з дітьми, і з родичами і родичами. І розвиток фемінності, як і самі ведикові знання, тут не винні. Ви просто повинні бути збалансованими. І іноді дадуть свободу воїнам, які живуть в кожному з нас.

Автор: Юлія Кравченко