387
Я не знаю ці розчаровані люди.
Я не знаю ці розчаровані люди. Погані рослини, які вважають, що нічого не може бути досягнуто в цьому житті, і це успіх приходить тільки до електрики. Ну, шановні страждання. Успіх приходить до тих, хто сльозиться і мечеть, пожовти і працювати, а не лежачи на дивані, смоктання пива і сниття мільйонів. Успіх приходить, коли спортсмен, який ніхто не вірить і сказав, що він не несе шансу, незважаючи на біль в кожній клітині тіла, йде на навчання, а потім цей хлопчик стає олімпійським чемпіоном. Успіх приходить, коли дівчина, яка її батьки розкажуть з дитинства, що танці не є професією, і що потрібно викласти нещастя з голови, зануритися в ніч і в вільний час, а потім стає відомим хореографом. Успіх приходить, коли молодий студент з бідної сім'ї збиває пороги потенційних інвесторів, сидить в ніч на своїх проектах, а потім стає головою мегакорпорації. Успіх приходить, коли людина жертвує багато заради мрії, коли, незважаючи на тисячі провалів і невдач, він отримує і повертається до своєї мети. Перед тим як сказати, що життя поганий і неможливим для досягнення, подумайте про те, що ви зробили, щоб ваша мрія стала справжньою. Скільки ночей ви спати? Скільки травм ви отримали? Скільки разів ви кладете в грязь? І скільки разів ви ніколи не дали на вашому випадку, незалежно від чого? Моя ніжка боляче, я занадто втомився, я не маю часу, я не талановитий, і інші види для шматків обертів навколо моніторів. Що про тебе? Будь-який можливий в цьому житті. Все! Якщо ви вважаєте, що це і дійсно хочете. У світі немає піків!