Сильно - сказав він. Про те, що багато думати. . й

1,1 км Деякі люди померли в 25 але не поховані до 75.
Бенджамін Франклін

2,2 км Більшість з нас немає. Наші думки є судами інших, наше життя є милосердям.
Оскарський дикий.

3. У Є два можливості: ми тільки в Всесвіті або ні. І однаково страшні.
Артур Кларк.

4. У Велике князівство часто стикалися з недійсною опозицією від середньовічних розумів.
Альберт Ейнштейн

5. Умань «Це було так. й
Джон Грінлаф Вайт

6. Жнівень Я не боїться кимось, хто навчався 10000 різних інсультів; Я боїтеся хто-небудь, хто навчився один інсульт 10000 разів.
й

7. Про нас Якщо ви дивитеся на абіс занадто довгий час, абіс починає дивитися на вас.
Фрідріх Ніцш

8. У Не дозволяйте школяреві заважати вашу освіту.
Марк Твайн

9. Навігація Людина може померти, народи можуть прийти і йти, але ідея живе на.
Джон Кеннеді

10. До цього глибокого хворого суспільства недостатньо здоров’я.
Джидду Крішнамурті

11. Всі гинуть, але не всі дійсно життя.
Вільям Гаманець

12. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Плато.

13.00 р. Хтось приніс радість, де вони йдуть,
Оскарський дикий.

14. Я не перемогв мій ворог, якщо я зробив його мій друг?
Абрахем Лінкольн

15.00 р. Люблю себе в іншому.
Eckhart Толст

16.00 р. Преюдії рідко подолають причинні причини, оскільки він не базується на причині і не може бути знищений логікою.
Трион Едвардс.

17.00 р. Якщо ви хочете побудувати судно, вам не доведеться сумувати людей, планувати, розділити роботу, отримати інструменти. Ми повинні заражати людей з бажанням нескінченного моря. Потім вони збудуть судно себе.
Антойн де Сент-Експопері

18 років Не варто забувати про свободу або безпеку.
Бенджамін Франклін

19.00 р. Коли минуле дерево падає, коли остання річка висихає, коли останні птахи гинуть, коли остання риба гине, тільки тоді люди розуміють, що гроші не можна їсти.
Індійський доведений

20. Джерело страху в серці, не в руках страшного.
Халіл Гібран

21. Довіряйте не одне, крім того, хто любить вас дуже багато.
Вільям Сароян

22. Коли я був п'яти, мій мама завжди сказав мені, що щастя було запорукою життя. Коли я пішов до школи, вони запитали мене, що я хотів бути, коли я виріс. Я писав, "щасливий". Я не розумію, а потім я сказав, що вони не розуміли нічого про життя.
Іван Леннон

23. Всі генії. Але якщо ви судите рибу своєю здатністю піднятися на дерево, вона буде жити цілим життям мислення, це приступ.
Альберт Ейнштейн

24. Великість нас, як людські істоти не так багато в здатності будувати світ знову — це міф атомного віку — але в здатності змінити себе.
Махама Ганді

25. Чоловік не був створений, щоб постраждати перемогою. Чоловік може бути знищений, але він не може перемогти.
Ернест Хемінгуей

26. У суспільстві, де кожен винний, єдиний злочин повинен бути спійманий. У світі злодих, єдиний смертельний гріх є придушливістю.
Мисливець Thompson.

27. Слоган справжньої демократії – це не «Що робити це уряд», але «Що ми робимо це самі. й
Dwight Eisenhower, Велика Британія

28. Навіть тисячоліть починається з першого кроку.
Лао Цу

29. Людина. Він витрачає своє здоров’я, щоб заробити гроші. Потім він витрачає гроші на відновлення здоров'я. Він чекає на майбутнє і не користується присутнім; в результаті він живе ні в сучасному, ні в майбутньому. Він живе, якщо він ніколи не гине і не живе.
Dalai Лама

30. Ми генеруємо найсвіжіші та найсмачніші люди. З потенціалом, який був Весь генератор газозаправних робіт, біло-комірних офіціантів. Реклама дозволяє придбати авто і ламки. Ми працюємо над тим, що ми не потребуємо. Ми є кроками історії. Немає призначення, немає місця. Ми не мали великої війни або великої депресії. Наша велика війна духовна. Наша відмінна депресія – наше існування. Ми повідомимо на телебаченні, що один день ми станемо мільйонерами, зірками фільмів та рок-зірками, але ми не будемо чекати. Поступово це стосується нас і необґрунтувань, терористично-відновлювальних робіт.
Хак Паланіка.