475
Вона прокидала 4 монети в поліетиленовий пакет води. Я не чекав такого результату!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Все, що вам потрібно, є 4 монети і сильний пряжка сумка. Я зазвичай використовую такі пакети для заморожування овочів і фруктів.
Немає комарів, немає літати, як ви зараз! В інвентарі цього винахідливого претензію, що летить світло відбиття від води і монет. Мені дуже подобається, що цей інсекційний репелент повністю нетоксичний і його вартість є 4 kopecks, буквально.
Вам потрібна інсекція.
Виробництво
Ретельно залити суміш в поліетиленовий пакет застібкою.
Зробіть гачок з картону, на якому можна зручно повісити пакет.
Покиньте монету в сумці і закріпіть її.
Все, що ви повинні зробити, це висить невидимий відгук у правильному місці! Тепер не страшні...
Інсекційний репелент Він буде служити вам досить довго: до тих пір, поки пакет залишається герметичним. Ця безцінна ідея позбавляє всіх, хто страждає від вторгнення мух у літній вогонь! Кілька таких мішків монет вішати в правильному місці - і непровітовані крилові гості не зроблять їх шлях в будинок.
Що таке блискуча ідея? Якщо ви цінуєте свою корисність, обов'язково зв'яжіться з друзями!
Немає комарів, немає літати, як ви зараз! В інвентарі цього винахідливого претензію, що летить світло відбиття від води і монет. Мені дуже подобається, що цей інсекційний репелент повністю нетоксичний і його вартість є 4 kopecks, буквально.
Вам потрібна інсекція.
- Кріплення
- папка
- 4 монети
- 2 столи води
- 2 ч.л. солі
- сік лимона
Виробництво
- Промийте воду сіллю, підготуйте розчин солі. Додайте сік лимона до нього.
Ретельно залити суміш в поліетиленовий пакет застібкою.
Зробіть гачок з картону, на якому можна зручно повісити пакет.
Покиньте монету в сумці і закріпіть її.
Все, що ви повинні зробити, це висить невидимий відгук у правильному місці! Тепер не страшні...
Інсекційний репелент Він буде служити вам досить довго: до тих пір, поки пакет залишається герметичним. Ця безцінна ідея позбавляє всіх, хто страждає від вторгнення мух у літній вогонь! Кілька таких мішків монет вішати в правильному місці - і непровітовані крилові гості не зроблять їх шлях в будинок.
Що таке блискуча ідея? Якщо ви цінуєте свою корисність, обов'язково зв'яжіться з друзями!