403
Масаж очей для відновлення зору! Я можу побачити без келихів багато разів краще.
Якщо ви витрачаєте лише 10 хвилин на добу на масажі очей, ви можете досягти чудових результатів! Я коротко зрозумілий і я працюю на комп'ютері. Дуже часто очі болять в кінці робочого дня, і коли ви йдете в сонячне світло, ви відчуваєте себе як вампір: вона болить виглядати, виникають болі і сухі очі.
Єдине, що допомагає цей масаж! Зробіть свою звичку, щоб зробити це кожну ніч, і ви помітите, що ваш зірочок покращився і пропущений жахливий натяг. Дуже часто цей масаж знімає головні болі, викликані надмірним натягом м'язів очей.
Масаж активних точок тиску, близько 90 секунд кожного! Це відмінна профілактика благоустрою і катаракти.
Масаж навколо очей Не менш важливо, ніж масаж вічок і повік. Удосконалення кровообігу в цій області, ви займаєтесь здоров’ям очей.
Розкажіть ваші друзі, Як масажувати очіВін приносить назад хороший зір і знімає втоми.
Єдине, що допомагає цей масаж! Зробіть свою звичку, щоб зробити це кожну ніч, і ви помітите, що ваш зірочок покращився і пропущений жахливий натяг. Дуже часто цей масаж знімає головні болі, викликані надмірним натягом м'язів очей.
Масаж активних точок тиску, близько 90 секунд кожного! Це відмінна профілактика благоустрою і катаракти.
- Масаж брів дуги жорсткий.
- Масаж краю нижньої петельки очей.
- Натисніть на зовнішні кути очей, потім на внутрішні.
- Добре розбиваємо ніс.
- Натисніть пазух носа під очима.
- Натисніть дуже важко на закритих повік, 10-12 разів.
- Масаж точки розташований в центрі чола.
Масаж навколо очей Не менш важливо, ніж масаж вічок і повік. Удосконалення кровообігу в цій області, ви займаєтесь здоров’ям очей.
Розкажіть ваші друзі, Як масажувати очіВін приносить назад хороший зір і знімає втоми.