429
Я захоплююсь думкою про те, що жіноче тіло.
Голлівудська акторка Дженніфер Аністон, як багато інших відомих людей, постійно перебуває в перехрестях камерних спалахів, і її особисте життя стає приводом для обговорення в численних статтях. Останнім часом табличка знову підозрювала актриса вагітності і буквально почала її переслідувати, не дозволяючи їй жити спокійно.
Штрафність Дженніфера лопається і вона звернулася до відкритого листа, щоб покласти кінець, щоб піти і дістатися до пишного. Це справжній крі душі, і, можливо, варто дійсно подумати про проблему, яка вона вирішила піднятися.
«Дякую мені з цим: Я ніколи не зробив перед. Я не люблю витрачати енергію в індустрії брехні, але хочу взяти участь в довгостроковій дискусії, яка вже розпочалася і повинна продовжуватися. З Я не на соцмережах, я вирішив писати цей лист.
Я не вагітна. Але я захоплюся тестом і обговоренням мого тіла, яке вкрите словом «юрналізм». Щодня, мій чоловік і я охороняюсь агресивними фотографами, готовими до нас в будь-якій точці, щоб взяти кілька пострілів. Але зараз я хочу розповісти про те, що це божевільний обряд став.
Якщо я є символом для людей, то я приклад про призму, через який ми як суспільство дивимося на наших матерів, дочках, сестрих, дружин, подруг і колег. Ця близька експертиза, за яку ми піддаємо жінкам, що загублюємо. Мої фотографії в медіа є відображенням того, як ми бачимо жінки, оцінюючи їх деякими деформованими стандартами краси.
Маленькі дівчата з дитинства вбирають те, що суспільство на них наносить. Ми легко приймаємо, що якщо дівчина не досить чи занадто тонка, то вона не гідна уваги. І дівчата виростають з цими переконаннями. На вкладці «Новини» ми оцінюємо людей за зовнішнім виглядом. Чи вона вагітна? Або просто їсти багато? Як це може бути? Чи є її шлюбний спів, оскільки вона не шукає себе?
2230362
В минулому я не вдягав таки, думаю, що вони були просто мильні опери, коли люди хотіли б відволікатися. Але я не можу сказати, що більше: Я був відстеженням і переповненим протягом десятиліть, і це спотворене відображення жіночих цінностей.
Минулого місяця я зрозуміла, як жінка оцінюється на основі свого сімейного та материнського статусу. Великою проблемою є те, що жінка без дітей обов'язково поступається і нещастя. Всередині нудних новин про своє особисте життя, є масові зйомки, дикий вогонь, виборчаний гонщик і багато інших подій, які можуть дати свою увагу.
Ось що я хочу сказати: ми завершуємо і без партнера, як і без дітей.й Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Це наше рішення і тільки наші. Давайте приймаємо рішення свідомо, встановивши приклад для дівчат, які дивляться на нас, без укладки гіп. Ми не повинні одружитися або мати дітей, щоб стати повноцінними жінками. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Я втомився бути частиною цієї історії. Так, я можу один день бути матір'ю, і я буду першою людиною, щоб розповісти вам. Я сором'язлива, що я повинен відчувати себе некомфортно тільки тому, що я дам додатковий гамбургер, і фото з невдалого кута поширюється по всьому світу з питанням, чи я вагітна або просто отримувати жир, не кажучи вже про хворобливу незручність привітання від друзів і колег.
За роки роботи я дізнався, що таблички, на жаль, не перестане використовувати ці небезпечні методи в будь-який час. Але ви і я можу зробити різницю, якщо ми перестаємо реагувати на цю новину, яка здавалося б, нешкідливий. Ми можемо вирішити, що читати і купити, і, можливо, один день вкладки доведеться думати про гуманізм, тому що люди перестануть читати цю нецензію.
Дивитися також.
Benedict Cumberbatch пише надихну літеру до Санта Клауса
Террі Гіллям на генерації «за сльозами на шматки»
www.shutterstock.com/pic-96003161/stock-photo-jennifer-aniston-at-world-premiere-of-her-new-movie-quot-wanderlust-qu-ot-at-mann-village.html?src=nl0FfcqjKMzPFwf5I0LKSA-1-4
У Італії є поліцейський, який керує всіх жінок в районі.
20 культових ролей, які майже грали інші актори