Чому ви хочете залишитися в одному будинку і вийти з іншого?

Кожен будинок має свою душу, власний настрій.

Прийміть в новий будинок, прийшовши до когось, зануривши себе в простір особистості іншої людини. І кожна деталь, кожен об'єкт, а також загальна організація простору, розповідає про людину, яка живе в ній.

Хочу зупинитися в деяких будинках. Хочу вийти з інших швидше. Деякі будинки нудні. Інші оксамитові та люлінгові. У модних журналах є ті, що здавалося б, «записуються» Є хаотичні і непристойні.

Практика: Почати пошук і відчувати себе додому!

1,1 км Щоразу ви приїжджаєте додому цього тижня, пройшовши в будинок, якщо ви входите його вперше.

Отримуй собі «першу дату» з вашим будинком. Зробіть свій час, дайте собі час. Приїхати і зупинитися. Зареєструватися Подаруйте собі можливість замочувати перше враження. Що б ви сказали про чоловіка, який живе в цьому будинку? Яка історія буде цей будинок, якщо це може говорити? Що кажуть вам про речі, які в ній пливуть? Який настрій? Чи є ти? Ви хочете залишитися тут?

Прогуляйтеся повільно біля будинку. Дивитися на очі і відчувати себе. Візьміть свіжий вигляд. Дивись, щоб побачити речі, які ви не можете виглядати до.

Для цього потрібно всього 10-15 хвилин. Скільки ви можете дізнатися про себе в цей час!

2,2 км Що я тут про мене?

Задайте собі це просте і складне питання. Що в вашому будинку є розширенням? Ваша душа, ваш внутрішній світ? Все, що в ньому ви? Що ти? Або це те, що ваша мама завжди зробила? Або ви подивитеся на другу? Або просто — це сталося, і ви не думаєте про це?

Подивитися знову. Що ви бачите? Порядок, що заперечує основне право жінок, закон краси? Або хаос і какофонія? Свербляві ручки, незакриті крани, пилоподібні в кутку улюбленого ведмедя сина, хоча син виріс і живе в іншому місці? Всі ці фігури, фігурки, фотографії, брелоки, один раз довгий і забутий в найбільш відомих місцях.

Старі журнали, які ніхто не прочитав. Заповнюється одягом, який не буде носити. Мельчірна ложка, зелена з часу до часу, але вічно відбувається на кухні ящик.

Чи можете ви відкрити двері шафи, щоб щось не випадає на вас? Чи можна ви зробити вечерю без розкидання «корисних речей» на столі?

Автор: Наталія Стрельченко