458
Ось як вибрати правильний кавун: цей трюк навчив мене фермера!
Кавуна – найдовший і улюблений атрибут літа. Вибираючи стиглий і смачний фрукт іноді просто неможливо. Є така величезна кількість кавунів на продаж, які просто очі відбігаються від сорту.
Сьогодні ми поділимося з вами секретом, як вибрати найбільш стиглі і смачні фрукти! Тепер ви не втратите нічого. кавунй
Як вибрати кавун
Не забудьте поділитися цією корисною статтю з друзями і дізнатися, як правильно вибрати помідори!
Сьогодні ми поділимося з вами секретом, як вибрати найбільш стиглі і смачні фрукти! Тепер ви не втратите нічого. кавунй
Як вибрати кавун
- Розмір
Необхідно виявляти величезні кавуни. На жаль, наш клімат не сприяє вирощуванню гігантських фруктів у полях. Тому існує висока ймовірність того, що такі кавуни штучно подаються добривами. - Жовте пляма.
Ця особливість є відмінним знаком дозрівання фруктів. Пожовтий плямистість, тастір і засолоджувач кавун ви обираєте. - За статтю
Не знаю, але кавун можна відрізняти статтю. «Бойс» більший і більш подовжений, і «дівчинки» менші і трохи розтоплені. "Дівчаті" солодкі. - Збити.
Дозрілі фрукти часто робить гучний звук при натисканні. Також для перевірки дозрівання необхідно стискати кавуна з двох сторін. Якщо плоди злегка тріщини, то вже дозрівають і готові до застосування. - До хвоста.
Жовтий сухий хвіст є відмінним показником плодової дозрівання. Зелений, навпаки, вказує на те, що кавуна була підібрана рано. - Запахає.
Кавунова скоринка повинна виділяти виражений свіжий запах. Якщо це взагалі не пахне, то це кавун, швидше за все, не вирощено природно.
Не забудьте поділитися цією корисною статтю з друзями і дізнатися, як правильно вибрати помідори!
Багато людей люблять натиснути бульбашки на плівці. Але якщо ви читаєте цю статтю, то краще ідея буде придумати!
Коктейль 6 інгредієнтів очищає свою печінку! Я відчував ефект наступного дня.