439
Кращий рецепт підвищення метаболізму: мінус 5 кг в короткий час!
Це може здатися дивно, але такий солодкий продукт, як мед допоможе в пошуках гармонії! Ви просто повинні почати використовувати його особливим способом.
Секрет цієї активної суміші - вплив на шлунково-кишковий тракт. Кіннамонний мед Вони допомагають очистити тіло паразитів і видалити токсини. Спочатку від прийому засобу шлунок втрачає вагу, потім все інше. В результаті була відмінна, талія звужена після тижня!
Кіннамон з медом для схуднення
Підготовка
Не додавати будь-які додаткові інгредієнти до цього медового напою і слідувати за точними пропорціями, зазначеними в рецептурі. Дуже важливо, щоб мед, який ви використовуєте, є хорошою якістю, придбаною від перевірених людей.
Дивовижна спеція, яка спалює жир і мед, яка стабілізує рівень цукру в крові, допоможе прискорити обмін речовин і повернути вагу до нормального. Я не шкодую, що я спробував цей рецепт на себе - ефект чудовий! Під час дня ви не хочете їсти солодощі, живіт відмінно працює, а вага стабільно зменшується. Обов'язково рекомендувати рецепт друзям!
Секрет цієї активної суміші - вплив на шлунково-кишковий тракт. Кіннамонний мед Вони допомагають очистити тіло паразитів і видалити токсини. Спочатку від прийому засобу шлунок втрачає вагу, потім все інше. В результаті була відмінна, талія звужена після тижня!
Кіннамон з медом для схуднення
- 0,5 ч.л. корицею
- 1 ч.л. меду
- 1 ст.л. окропу
Підготовка
- Залийте корицею окропом і дайте настоятися, покриваючи склянку кришкою.
- Коли вода охолоне, додайте мед і перемішайте напій. Дозвольте мені заварити корицю-медову суміш на кілька годин.
- Візьміть напій двічі на день: по половині склянки вранці на порожньому шлунку і по половині склянки ввечері перед сном.
Не додавати будь-які додаткові інгредієнти до цього медового напою і слідувати за точними пропорціями, зазначеними в рецептурі. Дуже важливо, щоб мед, який ви використовуєте, є хорошою якістю, придбаною від перевірених людей.
Дивовижна спеція, яка спалює жир і мед, яка стабілізує рівень цукру в крові, допоможе прискорити обмін речовин і повернути вагу до нормального. Я не шкодую, що я спробував цей рецепт на себе - ефект чудовий! Під час дня ви не хочете їсти солодощі, живіт відмінно працює, а вага стабільно зменшується. Обов'язково рекомендувати рецепт друзям!
Курячий маринований в кефірі! Особливий рецепт з зеленню і часником.
Шукайте будь-якого, хто любить малювати нігті! В результаті виходить ідеальний манікюр.