Ця вправа для спини і живота Katsuzo Nishi запобігає практично всім захворюванням

шосте правило здоров'я Katsuzo Nishi: вправи для спини і шлунка

Ця вправа призначена для вивчення вашого тіла, щоб свідомо перемістити хребта і живота одночасно.

Для координації та гармонійної взаємодії різних частин центральної нервової системи, а також для гармонізації та стабілізації психічного настрою.

Ця вправа складається з двох частин: одинадцять підготовчих вправ і один основний.

Мета цієї гімнастики: перенести кишечник, регулювати кровообіг в черевній порожнині і, таким чином, уникнути запорів і застій калів, тобто чинники, які викликають практично всі захворювання, включаючи основні вбивці - онкологічні і серцеві. Навіть психічні захворювання, дементія і інсульт асоціюються з запорами – це один з найважливіших відкриттів Ніші.

Відомо, що здоров'я організму багато в чому залежить від стану крові: вона може і живити її і знищити її.

При запорі, кров заповнюється метаболічними продуктами, які поглинаються в неї з кишечника, і стає джерелом аутотоксичності. Саме тому люди, які страждають запором, можуть бути жертвами практично будь-якого захворювання. Постійно забитий фексами, товстий кишечник перетворюється в тверду фіксовану сак, розщеплення печінки, нирок, зменшення рухливості тонкого кишечника, викликаючи порушення в сечостатевій системі, натискаючи діафрагму, що має велике значення для нормального кровообігу. Все це створює грунт для серйозних захворювань, включаючи рак.

Після гімнастики для спини і живота нормалізують роботу кишечника, можна легко відмовитися від ранкових страв і періодично крохмалю.

Пам'ятайте: більшість захворювань виникають тому, що ми їсти занадто багато; ті, які регулярно очищають кишечника, запобігають застій в ній кали, довго живуть.

Що це вправо.

благотворний вплив на стан здоров'я, як фізичних, так і психічних;
нормалізує кислотно-лужний баланс в організмі (за рахунок рухів спини і живота);
відновлює баланс нервової системи;
Це дозволяє внутрішнім органам «дихати», отримувати правильне харчування і обробити його.
Додаткові вправи

І. п.: сидячи на підлозі на колінах, талвіс відпочиває на підборах, або сидячи «у Туреччині». Спін є прямим (згадайте експресію "як дворівневий ковтий"), не варто відхиляти від осі перпендикулярно до підлоги. Вушка безпосередньо над плечами, очі широкі відкриті, мова піднята до неба, губи щільно стискаються, дихання гладке. Все тіло відпочиє на ногах.

А.

Хоча в I. p., простягайте руки перед грудей паралельно один одному і швидко подивіться на ліве плече, намагаючись побачити хвостик. Потім психічно виглядають від хребта до хребта до хребта шийки матки, а потім повернути голову до І. п. Потім швидко подивіться на праве плече, а потім робимо те ж саме. Навіть якщо ви не можете бачити хвостик, уявіть, що ви бачите його.

Б.

Зніміть руки паралельно один одному і досягайте. Швидко робіть те ж саме, що й в точці А, шукаючи на хвостовику один раз над кожним плечем.

Проміжні вправи створюють хребта, захищаючи їх від підлюксів і їх наслідки у вигляді захворювань внутрішніх органів. Вони повинні виконуватися після кожного з шести вправ попередньої частини (парографії 1-6) один раз в правій і лівій стороні.

1,1 км Зробіть глибоке дихання, підніміть плечі якомога вище, а потім опустіть їх (10 разів).

2,2 км Налийте голову вправо (право вухо на праве плече), поверніть до І. п. - голову прямо - (10 раз), потім нахиліть його зліва (10 раз).

3. У Налийте голову першим вперед, потім назад, поки ви можете. Після кожного нахилу повернути голову до І.П. Виконувати нахили в кожному напрямку 10 разів.

4. У Поверніть голову правою кнопкою миші, потім зліва назад, в кожному напрямку 10 разів.

5. Умань Налийте голову вправо (доторкнувшись до правого плеча з правою вухо), потім повільно розтягуйте шию, щоб не було і відкочуйте голову назад до хребта (головка повинна бути відхилена “довільна відмова”. Виконайте вправу 10 разів в обох напрямках.

6. Жнівень Підніміть руки до одного, після чого згинайте їх у своїх ліктях під прямим кутом, вичавіть руки в кулак, нахиліть голову назад, націлений на підборіддя, щоб подивитися на стелю. На підрахунку "7" в цьому положенні візьміть свої лікті назад, утримуючи ваші гнуті руки на рівні плече, так як якщо ви хочете принести їх за спиною (як крила метелика), в той же час витягніть підборіддя на стелю, намагаючись досягти його. Перейти до I.P. Зробіть це 10 разів.

Головна частина вправ

Між попереднім і основною частиною візьміть коротку поломку, під час якої намагаються розслабитися. Перед тим як продовжити, перевірте поставу – це повинно бути прямо.

Виконання: випрямити тіло, балансувати його вагу на хвостик і почати гойдалки прямо вліво, при русі живота назад і вперед. Поговоріть голосно під час вправ:

«Я добре, кожен день я буду краще, краще, краще і краще. Кожна клітина мого тіла поновлюється; кров стає свіжим, чистим, здоровим; залози внутрішньої секреції працюють відмінно; м'язи, шкіра, судини виготовляються еластичними, пружними, здоровими, чистими, оновленими; кістки міцні, суглоби гнучкі, мобільні; всі органи та системи обробляють роботу мозку; мозок функціонує ідеально - мозок контролює роботу всіх органів і систем: всі органи і системи відмінно працюють. Я став здоровим, розумним, добрим, життєздатним, здатним до великих творчих речей, корисних людей і себе. Я відчуваю себе добре і кожен день я буду краще, краще, краще і краще. й

Виконайте ці рухи під час виступу самоузгоджувальних формул протягом 10 хвилин кожного ранку і кожного вечора.

Ви, ймовірно, чули про те, що ви говорите деякі речі, перш ніж, але це, як правило, про це зробити в спокійному стані. Дійсно, програма, яку ви встановите себе в цій державі, ймовірно, досягнете підсвідомості. Тим не менш, ритмічні рухи, які ви поєднуєте з автозбереженням, сприяють ще більш ефективній дії. Після того, як ви досягнете підсвідомості, програма загоєння буде поширюватися на кожну з ваших клітин, які слідувати за ним.

Чому важливо робити спинки і шлунку одночасно

Ця вправа дає ефект так званого діафрагмального дихання – дихання з нижнім черевцем (повний жовтий дихання). Але виконуючи таке дихання без вправ для спини шкідливий: ви можете розробити ентоптоз - розтягування нижньої черевної порожнини з ускладненнями, що виникають з цього. Які ці ускладнення? зниження кислотності шлункового соку, що в свою чергу призводить до звуження виходу шлунка і може навіть викликати рак шлунка. Крім того, вправа для шлунку без вправ для спини негативно впливає на нервову систему, викликаючи відчуття тривожності і страху.

Вправа за спину, якщо черевна (від латинської "абдомінальної" - животі) рухи не виконуються одночасно, також приносить невелику користь. Чому? Наш організм схильний до різних захворювань тільки з тієї причини: відійшов від природи в царство цивілізації, ми покинули природний спосіб життя. У зв'язку з малорухомою роботою і відсутністю фізичного навантаження виникають деформації хребта, і це в свою чергу порушує обмінні процеси.

Свінгер до правого і лівого приносить йому здоровий стан. При відсутності черевної вправи тіла рідини стануть занадто кислими, які можуть викликати захворювання, пов'язані з накопиченням кислот, такими як апоплексія і діабет, і зробити нас схильними до застудних захворювань.

Отже, вправи для спини і живота ефективні тільки якщо вони виконуються одночасно. Ми балансуємо кислотність рідин організму і нервову систему. Здорова нервова система дає можливість успішно витримати будь-яку повагу. «Свінчаючи з боку до боків, ми твердо стоїть на землі», – розповідається, що трактат «Фуканзаценгі», що веде навчання Зені.