317
Вона взяла сині цибулю з цукром щодня. Що сталося з печінкою через місяць дивовижна!
Блакитні цибулі унікальні за своїми лікувальними характеристиками рослинні! Цей солодко-змащений цибулю благородного кольору здатний зменшити рівень холестерину і цукру в крові, благотворний вплив на шлунково-кишковий тракт і збагачує організм вітаміном С. В наявності 2 рази більше вітаміну С, ніж яблука!
Сьогодні ви дізнаєтеся, як його використовувати. сині цибулі для поліпшення функції печінкий Особливий спосіб робить цибулю біологічно активною медицини!
Вам потрібна синя цибуля.
Додаток
Візьміть його. цукровий діабет 2 рази в день, 2 ст.л. ложки 15 хвилин після їжі. Засіб миттєво знімає запалення, неприємні симптоми поганої функції печінки зникають, такі як гіркота в роті, сонливість, головний біль і втома.
Поділіться своїми близькими рецептом цінного засобу, який зміцнює імунітет і очищає печінку!
Сьогодні ви дізнаєтеся, як його використовувати. сині цибулі для поліпшення функції печінкий Особливий спосіб робить цибулю біологічно активною медицини!
Вам потрібна синя цибуля.
- 900г цукру (краще коричневий)
- 1кг синя цибуля
Додаток
- Подрібніть цибулю в гриб. Додати цукор.
- Нехай суміш заварить 10 днів.
- Готову суміш необхідно процідити і зберігати в скляному посуді в холодильнику.
Візьміть його. цукровий діабет 2 рази в день, 2 ст.л. ложки 15 хвилин після їжі. Засіб миттєво знімає запалення, неприємні симптоми поганої функції печінки зникають, такі як гіркота в роті, сонливість, головний біль і втома.
Поділіться своїми близькими рецептом цінного засобу, який зміцнює імунітет і очищає печінку!
Дізнайтеся, як легко видалити тартар і зробити посмішку біло-білим! Я не чекав такого ефекту...
Я просто хочу зробити цей рулет! Яйця, згущений, борошно, вершкове масло, і за 20 хвилин десерт готовий.