Два тижні після того, як ми одружилися, я отримав страшні новини. Весіль наповнилося щастям і обіцянками вічної любові, коли батьки сказали, що вони розлучилися після 27 років шлюбу.
Я не сказав нічого. У мене є кілька ночей, коли я закохався в свою подушку, не бажаю бачити всіх або робити все. Але мій чоловік був з мною весь час.
Він захопив мене. Він дав мені персональний простір. Він зробив свою улюблену їжу. Я не хочу бути самотніми. Як я шукав назад, я зрозумів, що він дійсно любив мене.
І в той час, як це досвідчений, є певні способи життя, щоб дізнатися, що людина любить вас. Це видно в діях, які не виконуються для всіх. Звісно, є багато з них, але ось 5 основних речей, які чоловік робить тільки для жінки, які він любить.
р.
1,1 км Він дійсно прослуховує вас.
Коли людина не байдужа до вас, ви подбаєте про кожне слово, яке говорять. Ви берете свою думку і поради, ви берете інтерес до нього. Це особливо стосується чоловіків. Він любить вас, тому що він довіряє вас, щоб просити вашу допомогу і поради.
2,2 км Він буде обговорювати і сперечатися з вами.
Якщо ви не подбаєте про результат, ви не погоджуєтесь на це? Тому, якщо чоловік дійсно піклується про вирішення питання, він хоче обговорити його і сперечатися про це, поки ви не знайдете рішення.
3. У Він буде готовий змінити його розуму.
Навіть найстрашніший чоловік змінить свою думку для жінки, яка любить. Бо він поважає її думка і він має значення йому. Він хоче знайти компроміс, і він буде щасливий зробити це.
4. У Він завжди бореться за тебе.
І не просто задовольняти своє чоловіче его. Це тому, що він знає більше, щоб подивитися. Він не хоче втратити вас і буде боротися.
5. Умань Він буде робити все для жінки він любить.
Він буде підтримувати її, допомогти їй, веселитися з нею і ділитися сни. Він хоче провести своє життя і подолати всі, що вони мають.