Зателефонувавши до нього зраду занадто рівним.

Ви не знаєте, що немає нічого іншого, що не в нас. Невідомий досвід. Наприклад, якщо жінка боїться отримувати старий, вона помітить і розповість про те, як погані її друзі виглядають або як люди не можуть піклуватися про себе, або як потворний старий вік.

Це відомий психологічний механізм захисту під назвою проекція. Захист є захистом, оскільки він охоплює особу. З чого? Внутрішній біль. Зважаючи на те, що буде викликати страх зустрічі самостійно, з травмами.

По суті, це несвідоме перенесення власного досвіду до іншої особи. Тут ключове слово несвідоме, тобто людина не усвідомлює, чому це те, що торкнеться або ловить в іншому, чому він вибирає щось специфічне з усіх можливих оцінок і визначення. Ви повинні копати глибоко.

р.

Зустріч з клієнтами, я часто чую, що вони називають виїздом дружини, припинення відносин, треасон (також визначено) словом «крає». Є багато енергії і енергії в цьому слово. Дуже емоційно заряджається. І найголовніше, це дозволяє привернути увагу від інших. Це захист, ви бачите? «Чи не мій вини, це хтось інший, хто мене зраджував. й

Ви можете бути застарілими: «Так, звичайно, це завжди несправність партнера для обману!» Не завжди. Питання не існує, питання, чому ви зателефонували вашому партнеру сексуальні відносини? Так само, як і інші події – можна викликати ревнощі, слабкість, емоційна нестабільність, але це називається зрадою.

Розвівши куточок несвідомих мотивів, можна дістатися до цікавих висновків.

Перш за все, ми можемо прийняти, що кожен з нас здатний зробити щось, що інша людина може розглянути зраду. Я, наприклад, тимчасово завершився відносини з другом, коли я втомився від прослуховування довга, години-довго вибачення про хворобу і зворотного зв'язку. Я був емоційно переповнений, мої поради не пішли, і слухаю людину, що переходить в його нещастя, я не терпіння. Вже побачила своє життя і відчувала свою силу. Я розумію, що для неї він виглядав як «лівий в нелегкий момент». монети завжди має дві сторони.

Тема зради часто є темою захисту власних інтересів, позначення території та кордонів особистості.

По-друге, на коханій людині ви можете боротися за батьківщину, дія якого до себе в далеких або не дуже минулих був розглянутий як зрада. Неможливим було виховання батьків, щоб заперечувати це через комплаєнс, страх відторгнення і т.д., тому ви висловлюєте свою біль, яка потрапила в глибину психіки, іншим людям, чекаючи на зручні обставини або їх створення.

По-третє, коли ви скажете, що хтось зрадить вас, ви часто змусите позов проти себе. Оформлення такої претензії дуже страшно. Я маю на увазі правду про те, що я не виправда в житті. Де, в якому місці, з яким я зраджу себе? І як я тримати це зараз?

Наприклад, як один клієнт сказав: «Згадайте момент, де я зрадився себе і змінив себе, приходить до розуму, як на самому початку відносин, через п'ять місяців після зустрічі мій майбутній чоловік став і сказав, що він хоче з'єднатися з життям, але для цього я повинен повністю змінитися». Зараз звучить як траурний марш для мене, а потім щастя, так, я буду змінити! Головне, що ми живемо разом, і ми побачимо там. й

Ще один клієнт, згадуючи, розповіли про те, що заміжок часу і навчання непланованої вагітності. До того часу вона створила свою підозру, вона була на діловій поїздці далеко від дому. Чоловік вимагав позбутися від дитини на претексті, що дитина не від нього. Жінка позбавлялася від дитини, хоча вона все ще не вписується в її розум. Чоловік, відчуваючи, що він переглянув палицю, прийшла пізніше з апологій і квітів. Вона не мала гай, щоб залишити його.

Ті моменти і ті ситуації, де ми йдемо над собою, йдемо на наші почуття і переконання, ми пам'ятаємо дуже добре. Вони живуть глибоко в в вічній болю і страждань. Для того, щоб не постраждати, ми переносимо наш біль, як оцінка та судове рішення, до іншого.

Можливо, ця стаття допоможе вам виглядати в житті з іншої сторони. Життя дуже багатогранне, щоб сприйматися плоско.

Автор: Лілія Ахремчик