Любов батьків - це почуття, яке завжди повинно бути в модерації.

Кожна дитина на пологах потребує любові батька та матері. Звертаємо вашу увагу на те, що він не потребує специфічних людей, але любов – материнсько та батько. Якщо він не вистачить, він може зіткнутися з низкою проблем у дорослому віці.

Як ви знаєте, моє визначення любові є відми, і тому, якщо ми говоримо про любов своїх дітей, перше, що я знаю, що їх діти можуть зробити. Справжня любов проявляється у навчанні дитини. Дитина від 6-10 років повинна бути в змозі одягатися самостійно, чистити зуби, очистити після себе. Якщо у цьому віці дитина не самостійна, то можна сказати, що його батьки не люблять його. Після того, як все, любов не просто голоди, ігри, турботи або подарунки.

Парентальна любов - це процес освіти, в якому відбувається передача знань до дитини і придбання незалежності. Ви можете визначити, чи любите дитину або не навичками, які він володіє.

Ведуться батькам підготувати дитину до життя, і він залишить їх рано, досягаючи всього себе. Дуже поширені випадки, коли неправильне виховання і надмірна турбота, діти залишаються батьками протягом тривалого часу. Вони не хочуть змінити своє життя і не намагаються залишити, але залишаються батьками до їхнього пенсії.

Я переконаний, що любов дітей для батьків не існує. Любов – це як сенс життя, повинен бути майбутнім, для нього потрібно працювати і прагнути, а батьки – вони не вічні, згідно з законами природи вони залишають набагато раніше, ніж діти. Якщо діти люблять своїх батьків, вони втратить сенс життя після того, як вони померли. Парентальна любов важлива і необхідна в дитинстві, але потім людина повинна жити самостійно і знайти свій шлях.

Мати любов

Я люблю тебе!

, Україна

Це велика помилка, щоб розповісти вашу дитину, коли він мене, що він поганий, і ви не любите його. Дитина потребує любові, його впевненість в безпеці залежить від неї. Якщо любов не вистачає, дитина намагається знайти його. Це призводить до неправильного розвитку.

В ідеалі мама любить дитину тільки для чого він. Тоді дитина буде розвиватися гармонійно і буде психологічно здоровим. Ця безумовна любов, яка повинна оточити малюка з самого початку життя, доки він все ще ходив і прикріплюється до своєї матері, називається дитячим.

Його відсутність або відсутність можуть призвести до того, що людина завжди відчуває себе тривожною і шукати безпеку. До тих пір, поки дитина не ходить сама, він не може існувати без матері, він повинен рости, знаючи і відчувати, що є хтось поруч, хто завжди захистить і підтримує його.

Але пам'ятайте, що занадто багато турбот є також відхиленням. Якщо мама приділяє багато уваги дитині і постійно ховається, особливо якщо дитина вже доросла, можливо, жінка має труднощі в особистих відносинах.

Коли 7-річна дитина просить батькам доглядати за ним - це свідчить про відхилення і псування дорослого, тому що бодисти стрінг необхідний від партнера, а не від матері. Дитячий вік триває до 5 років, потім – він вже сформований особистістю з власною ідеєю відносин.

Тому не потрібно псувати майбутнім дітям і створювати проблеми з протилежним сексом. Наприклад, якщо мама проявляє зайвий вплив на неї 8-річного сина, у нього буде складно будувати відносини з однолітками - він буде нудний з ними. Вкрай важливо, щоб немовлята любов матері була природною, без конвенцій і покарання, природа забезпечила все, тому якщо дитина просто любила, він зросте здоровим.

Ви можете піти, де ви хочете!

На наступному етапі любов стає зрілою – це, час, щоб дати дитині йти від себе (Ви можете піти, де ви хочете). Ви будете здивовані, але така любов повинна починатися після року - як тільки дитина починає ходити. У нас також є те, що мати дитини не пускає себе перед закінченням, веде до школи і секцій, годинників і дивиться, бояться пустити.

Зріла мати любов виражається тим, що дитина намагається все самостійно, вибирає свій шлях, робить його помилки, але в той же час завжди відчуває підтримку своєї матері і знає, що вона любить його будь-яким засобом і підтримає його при необхідності. Зріла любов також формує здорову особистість, тому що без такої любові людина виростає байдужість, не в змозі приймати рішення.

Подруга любов

Така любов також поділяється на кілька типів і, на відміну від матері, не є безумовним, але має причину. Ви можете сказати, що це любов для чогось.

Як мені зробити!

Любов батька триває до 7-8 років, і допомагає дитині навчати багато необхідних побутових навичок. Працює за принципом «до мене». Коли дитина дізнається, що робити що-небудь самому, він показує його до батька – Я навчився одягати, чистити зуби, покласти на взуття. Не знаю, як поводитися в суспільстві, виходячи з усього, є найзвичайніші навички - самообслуговування, гігієна, харчування. Дитина дуже важлива затвердження батька, слухаючи його, він йде на розвиток і вчитися далі.

Що ви хочете, щоб ви зрозуміли!

Зріла любов батька працює за схемою: «Чи ви хочете, бо ви розумні!» Допомагає вірити в себе, розвивати творчість, навчати вас знайти рішення для вирішення проблеми самостійно. Якщо це любов недостатньо, то людина завжди буде діяти з очей на інших.

По дорозі ставлення батька до своїх дітей свідчить про його успіх. Якщо він показує зайву увагу на них, значить, його бізнес у виробництві не буде добре і в подальшому може зіпсувати стосунки з дружиною. Він відчуває себе як суттєвий малюнок не у виробництві, але тільки навколо дитини.

Любов батьків - це почуття, яке завжди повинно бути в модерації, без надлишків і недоліків. Оскільки відхилення в будь-якому напрямку створять багато проблем для дитини в майбутньому. Наші діти повинні завжди пам'ятати, що наші діти повинні діяти самостійно, тому що це основна відмінність між нами і тваринами, і тільки це те, як відбувається прогрес - через зміни поведінки. Якщо ми завжди діяли як наші предки, кам'яний вік не буде розвиватися. Тому варто підтримувати дітей у всьому, вони мають власний спосіб.

Я хочу відповісти на питання, що багато хто запитує мене – “Як зібрати дитину з одним батьком?” Відповіді на це я дав на початку цієї статті, але я повторю знову - дитина не потребує батьків, як такі, але потребує немовляти і зрілої любові батька і матері.