Елон Муск: Мрія. Сонце настає. І я не знаю, чому.

Я мріяв стати багатим і подорожувати в затишні міста Європи. Але будучи в центрі Барселони, я не відчуваю особливості моменту. Все стало незмінно і навіть логічно. Моя подорож, яка почалася в невеликому селищі, продовжила в столиці шляхи, які були несподіваними для багатьох. Я не боявся мрії.

Успішне завершення школи та проходження іспитів дозволило мені ввести хороший університет. Програма була надзвичайно простим. Кожен екзамен закінчився відмінним класом. Вчителі були щасливі, але я почав сумніватися.

Сни сниться, як дитина зникла. Я припинив мислення про подорожі в світ і замість того, щоб заповнювати резюме і вибрав майбутнє на найвищій платі. Коли я отримав на правому шляху, я потрапив в систему з моїми правилами і стелю. Я знав, що я збираюся в неправильному місці, і я не хочу бути там.

Вирощування, ми розповіли, «Стоп мріяв і жити в реальному світі». Але те, що реальність не те, що оточує нас. Ми створюємо реальність для себе. Думки, дії та ідеї впливають на сприйняття світу. У світі набагато більше нездатних, ніж це здається. Він має все необхідне. Ми просто повинні взяти його.

"Ви вірите, що ви можете зробити все, в будь-якому місці, і будьте, що ви хотіли б бути, коли ви зростали. А потім ми знайшли його заборонені. Повідомляємо, що потрібно виростити і зупинити мрію, що потрібно поводити мудро і не налаштувати себе занадто високі цілі. – Будьте кращим варіантом себе

Все почалося з мрії пошуку роботи як програміст. Я був 18. І я зрозумів, що завтрашні успіхи були результатом сьогоднішніх зусиль, і я використовував три літні місяці, щоб розвивати свої навички і досягти мети взимку. Я не був занадто розумним. Я просто хотів взяти його.

Щоранку у нас є можливість отримати краще, і це буде приємно пропустити. Про те, що можна досягти через дисципліну. Що ви мрієте? Можливо, ви просто повинні прийняти один крок.

«Особливості і сумніви можуть бути подолані діями, і пропущена можливість нагадувати вас про себе все життя. й

Мрія. Чим вище бар, тим вище ви будете.

Ви повинні мріяти. Багато речей про щастя примусять нас. Після всього, дуже важко знайти справжні бажання, коли легше брати інших. Я теж зробив, і я можу все ще знайти себе, що деякі речі, які звикли, здавалося б, стали безперешкодними. Але ті цілі, які давно присутні в моєму житті, кожен день я оцінив більше, бо вони реальні бажання.

Щоб прокидати і зрозуміти, що це те, як ви хотіли б жити в цей день неоціненний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Сонце, не забудьте жити в даний час. John Lennon колись сказав, що життя відбувається, коли ви плануєте майбутнє.

Мрії не є завданнями, але досить рекомендацій. Якщо все вийшло за планом, життя буде нестерпним нудним.

Ваше життя – це лише момент. Тільки ви можете зробити це краще. Таким чином, на даний момент ваше життя буде відчувати себе на шляху до мрії.

Якщо ви робите все правильно, в якомусь моменті ви дізнаєтеся, що мрії приходять вірно, і кожен день приносить радість. Що таке право? Зробіть рішення, прослуховуючи два голоси: логіка та інтуїція. Якщо вони не погоджуються один з одним, але якщо вони кажуть щось в неісоні, знаєте, що це те, що вам потрібно.

Мрія, жити і бути собою.

Будь-який можливий.

Знайте, що Ваше майбутнє визначається моментами, коли ви струнете. Життя буде кинути перешкоди, щоб побачити, якщо ви готові, щоб опанувати те, що ви хочете. Вона готова подарувати вам все, що вона потребує. Ви готові прийняти це? Якщо так, перейдіть і отримайте його.