Люди люблять самі заплутати. . й

Ось, наприклад, людина чинила тяжіння, і ми так не хочемо зупинити спілкування з ним. Він був настільки милий. Ви повинні сказати: "Чому потрібно розуміти." . . ?

Так, наприклад, поясніть його екстравагантним або особливим обставинам. Але є часи, коли не можна зрозуміти. Потім ми повинні прийняти його дії. Зайдіть!

Це випадок, де ми кладемо наші голови вниз і скажемо, "Дуже, так, але ми повинні вчитися прийняти." І якщо ми любимо його, то приймаємо, розуміємо і пробачимо. «Чому? й

Тому що якщо ми зрадили, ми можемо зрозуміти, навіть приймати, і навіть пробачити, але при цьому закінчуємо відносини.

Ми не зупиняємо їх, тому що ми не розуміємо або приймаємо їх. Ноп. Ми просто знаємо, що чекати від цієї особи.

Ми просто не приховуємо від того, що від факту його дій. Від акту, який характеризує людину...

Так, ми розуміли вас, приймали вас, пробачте і не перестали любити вас, але нехай продовжимо без мене. І навіть якщо я коли-небудь допомогти вам, це не так, що ми відключили.

Ноп. Я не люблю тебе... Це все.

Вас цікавить.

Де знаходиться лінія, яку ви повинні лежати за межі?

Це не інші люди, які болять.

Пам'ятайте, що любов часто відмиває очі. Любов для друзів, родичів, ідолів...

Якщо ми ігноруємо деякі факти, але прийдуть розчарування. Коварди залишать винагороду. Гіпокрити - гіпокритти. Ті, хто лежить завжди, Ми завжди обираємо гроші.

І чим довше ми ігноруємо дії, купуючи красиві слова, тим важче буде відновитися від удару.

Автор: Андрій Веретенніков

Категории

Смотрите также

Новое и интересное