Як перемогти хронічний брак грошей

Немає грошей. Ви живете від Paycheck до Paycheck. Іноді ви запозичуєте від друзів, іноді ви запозичуєте. Який інший спосіб? Я хочу жити красиво! Купити новий гаджет, поїсти в ресторані, поїхати в море.

Цікава ситуація для багатьох. Здається, що ви заробите, намагайтеся слідувати порадам фінансової гуми, спробуйте зберегти бюджет, але в певній точці гаманця стає порожнім і не вистачає грошей навіть для базових речей.

Тексти пісень, а це означає: Але є спосіб! Ви досягнете повної грошової свободи і радості.

Пріоритетизація фінансів

Візьміть блокнот і ручку і чесно стан фінансової ситуації, в якій ви знаходитесь. Не явний, але реальний.

Визначте всі борги. Якщо у вас є кредит, дізнайтесь, скільки коштує банк. Написати всі найважливіші елементи бюджету, які ви не можете обійтися. Наприклад, оренда і подорожі важливі. Нова куртка або навушники може чекати.

Потім, розставляйте всі ваші важливі витрати на місяць (проїзд, кредит, оренда, харчування (принаймні беруть 1-2 доларів на добу на людину), необхідні предмети побутової техніки) і напишіть цю фігуру. Це буде вашим стартовим пунктом у вашому житті нового бюджету.

Живіть в межах вашого засобу.

Розрахунок щомісячного доходу. Відхилити кількість з попереднього абзацу. Тепер відхиляйте ще 10% від вашого загального доходу, який ви почнете економити протягом місяця. Ти хочеш фінансового миру, не ти?

Будь-який лівий після витрат і зняття може бути проведений. Але супер-відмінник не може бути доторканий - не під будь-яким попереднім! Місця? Немає зайвих витрат. Найкраща мета - заробляти більше!

Зміна «порошкового» мірку

Отримай фразу «Варти!» з голови та «Я не можу це дозволити. й

Ну, звичайно, ви скажете, тепер доведеться зберегти кожну копійку, жити більш скромно, а потім і видалити думки, які виникають зараз кожен раз в магазині.

Але подивіться, все починається з думок. Якщо ви поставите негативні думки, ви заблокуєте майбутні можливості. Пам'ятайте, ви можете дозволити що-небудь ви хочете. Це справа часу і віра.

Не існує поняття «дорогий» і «шап». Я маю на увазі, чи потрібно це чи ні. Якщо вам потрібно, ви обов'язково будете мати його!

Не запозичуйте більше.

Якщо у вас є борги, оберіть з них будь-яким способом. Дуже важливо! У парі Соломону написано, що « боржник стає рабом кредитора». Ви не робите вас про свободу і виконуючи, що ви були б без фінансового рабства.

Що б не потрапити в цей отвір. Не позбавляйте себе від свободи!

Зміна слів ставлення.

Що таке у вашому серці з рота. Зверніть увагу на те, що ви думаєте про свої фінанси. «Чи не вистачає грошей ...», «Я ніколи не вийде з цього отвору ...», «Ви не заробите всі гроші», «Ви отримуєте багато, якщо ви хочете трохи», і т.д.

Почати свідомо і позитивно! «Я маю стільки грошей, скільки мені потрібно. Не потрібно нічого. Я не заслугую гроші, гроші подають мені і мої потреби. Перевірити мене, речі почнуть змінюватися. Ваші слова формують вашу реальність, особливо вашу фінансову реальність.

Подаруйте Богу, дайте Богу.

Є духовний принцип: дарувати Богу – Богу, і Цезару – Цезару.

У давні часи Бог замовив своїх людей до Ізраїлю: принести десяту частину до Його роботи – утримання храму та надання священиків. Бог не змінився вчора або сьогодні. Якщо перед подумкою це було головне, то сьогодні він не змінився. І ті, хто дасть своїй роботі благословлені і успішні, як раніше.

Подаруйте гроші за духовні речі, допоможи людям, які потрібні, не вітаються і вдячні Богу за все, що ви маєте. Десять кожного доходу належить Богу, як він командував. Той факт, що люди можуть використовувати інші 90% вже величезні привілеї. Це духовне право, яке працює, чи вірите у це чи ні.

Побудуйте нові відносини з грошима, отримайте борг, отримайте багату і завжди віру в Бога і ваш успіх!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное