416
Мій майбутній дочок.
Я люблю тебе більше, ніж ваша мама, і не затримаєте цієї сповіді. Тексти пісень, а це означає: Я прокинувся в ніч і я не боятися всіх, ніж ви.
Тексти пісень, а це означає: Я вірю, що ви їсти кашу і посміхатися, і як і раніше, як мені.
Давайте купимо цей магазин іграшок, ми?
Я не маю нічого.
Я збережу вас навіть якщо я повинен вбити або вмирати. Неважливо, скільки танків у них є. Я хочу, щоб ви були щасливими.
Перервувати, як мені і більше, подобається мені і багато іншого.
Ви найкрасивіші. Ви любите мати, але тільки нескінченно красиві.
Покажіть мені про свої сорти. Я не люблю, якщо ви не навчитеся плести макраму і любити дівчину. Вивчайте мови. Знайте більше п'яти. Грайте на фортепіано і зможете посміхатися на себе.
Я хочу, щоб ви завжди були кращими, тому що ви краще.
Чи не боїться робити помилки. Не боятися не спробувати.
Бути жінкою. Як реальна, як ваша мама, довіряю її, бо я обрала її.
Не боятися йти проти всіх, якщо ви впевнені, що ваше диво.
Не пропустіть, як Дад, але дізнайтесь, щоб відмовитися від царя. Нехай вони розслаблені.
Не судити всіх, бо всі люди люди, але не довіряють натовпу.
Сприяти талантам і впізнати тільки майстри. Ви будете самі, просто ваш голос, ваша прогулянка і ваші сукні. Будьте унікальними.
Я люблю вас більше, ніж мій мама, але вона не буде відхилена, я знаю. Зрозуміти вона. Ви зрозуміли мене, теж, один день.
Зателефонуйте мені, коли ви отримаєте додому і навіть коли ви дорослі.
Зроби мене, якщо хтось болить вас. Я ніколи не спить вас. Тексти пісень, а це означає: Я поставив Бога в своєму місці, якщо він грає.
Ви кладемо всю руку навколо мого пальця, подивіться на мене очі мами, але з очима, і я розумію. Я збираюся.
Затискаючи на руки і падають дупа на грудях - я не подихаю, до тих пір, поки ви мрієте про ваших улюблених слонах.
Я люблю тебе більше, ніж я.
Навіть якщо ви ще не знайдете.
Автор: Василь Акерман
Тексти пісень, а це означає: Я вірю, що ви їсти кашу і посміхатися, і як і раніше, як мені.
Давайте купимо цей магазин іграшок, ми?
Я не маю нічого.
Я збережу вас навіть якщо я повинен вбити або вмирати. Неважливо, скільки танків у них є. Я хочу, щоб ви були щасливими.
Перервувати, як мені і більше, подобається мені і багато іншого.
Ви найкрасивіші. Ви любите мати, але тільки нескінченно красиві.
Покажіть мені про свої сорти. Я не люблю, якщо ви не навчитеся плести макраму і любити дівчину. Вивчайте мови. Знайте більше п'яти. Грайте на фортепіано і зможете посміхатися на себе.
Я хочу, щоб ви завжди були кращими, тому що ви краще.
Чи не боїться робити помилки. Не боятися не спробувати.
Бути жінкою. Як реальна, як ваша мама, довіряю її, бо я обрала її.
Не боятися йти проти всіх, якщо ви впевнені, що ваше диво.
Не пропустіть, як Дад, але дізнайтесь, щоб відмовитися від царя. Нехай вони розслаблені.
Не судити всіх, бо всі люди люди, але не довіряють натовпу.
Сприяти талантам і впізнати тільки майстри. Ви будете самі, просто ваш голос, ваша прогулянка і ваші сукні. Будьте унікальними.
Я люблю вас більше, ніж мій мама, але вона не буде відхилена, я знаю. Зрозуміти вона. Ви зрозуміли мене, теж, один день.
Зателефонуйте мені, коли ви отримаєте додому і навіть коли ви дорослі.
Зроби мене, якщо хтось болить вас. Я ніколи не спить вас. Тексти пісень, а це означає: Я поставив Бога в своєму місці, якщо він грає.
Ви кладемо всю руку навколо мого пальця, подивіться на мене очі мами, але з очима, і я розумію. Я збираюся.
Затискаючи на руки і падають дупа на грудях - я не подихаю, до тих пір, поки ви мрієте про ваших улюблених слонах.
Я люблю тебе більше, ніж я.
Навіть якщо ви ще не знайдете.
Автор: Василь Акерман