Ресивер залежить, від приймача не буде.

У Аюрведі це говорить, що якщо людина проситься в духовному житті, її необхідно побачити двома способами:

1,1 км Щодня людина отримує щасливий і щасливий.

2,2 км Удосконалюються відносини з іншими.

Якщо ці ознаки не спостерігаються, то незалежно від того, яка хороша духовна або релігійна практика людина займається, то він деградує.

Справжнє щастя приходить від кращих, від жертви, адже ми можемо тільки відчути любов під час кращих. Не може любити, і навряд чи хтось буде любити його і хоче спілкуватися з ним.

Тому він не може бути щасливим. Ми можемо дати багато, якщо ми не залежимо від цього світу. В цьому світі, чим більше ми можемо дати, і тому більше ми можемо любити. Якщо ви готові отримувати більше, ніж ви готові дати, ви залежите.

р.

Ресивер залежить, від приймача не залежить.

У Аюрведі, найдавніша медична система, яка вражає своєю глибиною і мудрістю, стверджується, що при корені всіх захворювань і стражданні відбувають і заздрять, оскільки ці якості підвищують самопізність, самоконцентрацію, жадіють.

І що відбувається в органі або клітині, які не хочуть працювати для всього тіла, але тільки отримувати і споживати ресурси тіла? Такі органи стають раковими, і якщо організм не позбавляє від них, то гине.

Так всесвіт в цілому прагне позбутися від ракових клітин – самопізніх людей, або навіть цивілізації в цілому, в першу чергу, знижуючи дати їм енергію. У своїх канонах, які цивілізаціями не загубилися в результаті війни, стихійних лих і т.д.

Основний принцип гармонії – обмін енергій.

Відкриває серця людей, щоб любити і зробити світ щасливим. Стародавні гермітські луки Vadia сказали, що людина це клітинний Всесвіт, і якщо він не живе в гармонії з ним, він не буде щасливим. Сучасні органи психології та медицини підтверджують це. Професор Станіслав Гроф: «Спричину всіх криз на землі є незадоволеним переслідуванням лінійних (самих) цілей. й

Петро Руссел: «Подолати глобальну кризу цивілізації на основі кризи свідомості, нам необхідно звільнити себе від егоцентричної, матеріально-технічного режиму свідомості, що викликає всі проблеми. й

Духовний гомеостаз. Небезпечна самопочуття, бо знищують гомеостазу. Парасельсус визначив гомеостазу як стан повної гармонії між внутрішніми і зовнішніми світами.

Для гомеостазу, щоб бути присутнім, жити повинно звільнити енергію. Якщо енергія не виділяється, жива особа починає залежати від навколишнього середовища. Основним принципом незалежності від світу є випуск енергії живою істотою. Homeostasis починається на духовній площині і поширюється на фізичну і хімічну. Для духовного гомеостазу ми не повинні залежати від світу. Після того, як все більше я відповідав світ у будь-якій сфері, швидше я буду знищити змінами цього світу.

Примітивна людина може швидко відмерти від посухи, зміни температури. Довгий зауважив, що самопізнання, агресивні люди є першими, щоб вмирати в критичних ситуаціях, наприклад, в концентраційних таборах, залишені окремо з природою і т.д. На незабутньому йоги в цьому світі нічого не схоже на роботу. Вони можуть спати на нігтях, а сніг плавиться навколо них.

У часи Сталіна був декрет стріляти, перш за все, віруючі і духовенгимени, так як вони якось не загинули в гельширських умовах концентраційних таборів, але також провозили для інших в'язнів і випромінюють випромінюваність і блаженність до останніх хвилин їх життя.

Так ми повинні зупинитися у споживача, ми повинні дати набагато більше. Але якщо ми даємо на фізичну, емоційну, і т.д. рівень, ми повинні брати кудись. Ми можемо взяти енергію тільки на божественний рівень, де він присутній в необмеженій кількості.

Це чисто вища духовна енергія проходить через нас, якщо ми не пригнічуємо почуття любові, якщо ми відчуваємо, що почуття любові повинно керувати нас, якщо ми можемо зберегти це почуття, навіть якщо втратимо почуття людини (гроші, престиж, кохана людина тощо).

Насолодіться відчуттів безумовної любові до нас є основна енергія, яка витрачається на все. Їжа дає нам енергію на зовнішній площині, але забирає її на внутрішній площині. Зауважте, що люди, які швидко періодично є набагато більш енергійними, ніж ті, хто їсти багато. Так, коли ми хворіли, ми зупинимо харчування. Весь світ з постійними стресами, а також харчуванням, несприятливим спілкуванням, промісним сексом, тривожністю – приймати енергію, а також швидкості, солюду дають енергію.

Але найбільший приріст енергії відбувається через безперервне почуття любові.

Тому одна з перших правил охорони здоров'я полягає в тому, щоб любити світ з усіма недоліками, себе (що б я був), долі в усіх ситуаціях, в усіх життєвих ситуаціях.

Один викладач Капбала, прокоментувавши на командування «Чи не вбивати, - пояснили, що командування інтерпретуються на семи рівнях. На першому рівні ця команда не вбиває людину, на найвищому, сьомому, не вбиває любов в душу. Для цього є головний гріх – відторгнення любові і заперечення єдності з Богом. Отже, докладайте максимум зусиль, щоб позбутися від самопізнання і самовдосконалення.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Зауважте, що наша цивілізація живе під девізом: «Консум, споживати, споживати!» Кількість щасливих і здорових людей скорочується щодня.

Кількість людей, які страждають синдромом хронічної втоми, зростає щодня. Як це може бути інакше? Після того, як висвітлені родзинки всіх духовних шкіл, сучасні прогресивні вчені, стверджують, що все, що походить від помилкового его, від самопізних мотивів, навіть якщо вона виглядає добре, веде до руйнування і страждання. І все, що походить від душі, тобто від почуття Безумовної любові, призводить до блаженства, здоров'я і повної гармонії людини і його оточення.

З цим розумінням і прийняттям, починають жити як ніби ви є втіленням безумовної любові. Репрочі замінюють вдячністю. Питання розуму: «Що я можу отримати від цієї людини, суспільство?» замінити «Що можна подарувати іншим?» Як я можу зробити щастя своїм життям? Як заповнювати їх любов'ю?

Стоп орієнтуючись на себе і ваші проблеми. Як кажуть саґи Суфі, «Хелл – це місце, де ніхто не зможе допомогти». А потім ви відчуєте величезну енергію, що тече через вас, наповнивши вас і ті, що навколо вас з блаженністю і гармонією.

Ви помітите, що ваші візити до лікарів, психологів, психіки та лікаторів різко знижуються. Навпаки, коли вони познайомляться з вами, вони самі загоюють, виявляють нові здібності і, найголовніше, наповнені енергією Божественної любові, яка неприпустимо багато з них. Ви не пошкодуєте! Коли ми отримуємо тонку енергію.

Ми отримуємо тонку енергію при:

поголені;
Ми виконуємо дихальні вправи;
секлюзія;
Прийміть вовну тишу.
Ми прогуляємось (або просто) на пляжі, на горах, споглядаємо прекрасними пейзажами природи;
Ми займаємося саморобністю;
Ми цінуємо гідну людину за свої сублімовані якості та оленів.
сміятися, радіти, посміхатися від серця;
Допомогти когось несамовита;
Ми показуємо модність;
Промен перед їжею;
їсти продукти харчування, повні з ана (енергія життя) - натуральні крупи, крупи, гілочки, мед, фрукти, овочі;
спати від 9-10 п.м., до двох годин ранку (Окремі часи нервова система не відпочиє, незалежно від того, скільки ми спати);
Отримати хороший масаж від гармонійної людини або зробити самомасаж.
заливаємо холодну воду, особливо вранці і найсильніший ефект, якщо на землі стоїть босоніж;
Ми жертвуємо час і гроші.
приймати несправедливість. Перш за все, тому що ми побачимо Боже, за все.

У кожного є думка, і більшість людей думають, що вони завжди вірні. Збиток енергії призводить до:

відчайдушність, незадоволеність долею, шкодуючи за минулий і страх, відторгнення майбутнього;
гнів і подразнення;
Налаштування та виконання цілей самопізнання;
безперечного існування;
грязі;
перекриття;
неконтрольоване бродіння розуму, нездатність концентрувати;
коли ми їсти смажені або старі продукти харчування, приготовані людиною в небезпекі або переживання інших негативних емоцій, використовуючи мікрохвильову піч; продукти, що містять консерванти, хімічні добавки, вирощені в штучних умовах, використовуючи хімічні добрива;
їсти їжу позбавлені prana - кава, чорний чай, білий цукор, біле борошно, м'ясо, міцні напої;
харчування поспішають і на ходу;
куріння;
порожня розмова, особливо якщо ми критикуємо або засудити когось;
неправильне дихання, такі як занадто часті і глибокі
Під прямими променями сонця, від 12 до 4 днів, особливо в степу;
промісних сексуальних відносин, секс без бажання і особливо без любові до партнера;
надмірне сон, сон після 7 ранку, відсутність сну;
напруга розуму і тіла;
жито і жито.

Східна психологія складається з 50% праними, теорії та практики певних методів дихання, які дозволяють людині завжди заповнювати життєвою силою (Прана). За допомогою сучасних освітлених викладачів йоги ми можемо отримати Прану через:

1,1 км Елемент землі: їсти природну їжу, жити в природі, змішувати дерева, ходити босоніж на землі. Недавно я говорив з дуже відомим лікарем-аюрведиком, який захистив дисертацію в медицині. Він стверджує, що якщо людина починає жити в природі, відходять від великих міст, які змушені їздити в метро, ходити по тротуару, то така людина швидко відновлює імунітет і починає жити здоровим життям.

2,2 км Водяний елемент: Пити воду з свердловин або струмків. Купання в річці або морі. Уникайте напоїв, міцних напоїв та цукрових содов.

3. У Елементи вогню: на сонці і їжі, що містить сонячне світло.

4. У Елемент повітря: Це найважливіший елемент отримання Прани, через занурення чистого повітря, особливо в горах, в лісі і на морі. Паління і перебування в місцях великих натовпів людей, позбавлених людини пропані.

5. Умань Ефірний елемент: культивування позитивного мислення, доброта, гарний настрій. Даний рівень вважається базовим. Якщо людина живе в природі і добре з'їдає, але ходи подразнені і сердитися, надлишок Прани знищить його ще швидше. З іншого боку, гармонійна людина, що є, непогана, безстрашна людина, може прослужити досить довго в місті, якщо він вимушений жити там. Але навіть така людина повинна стежити за харчуванням і періодично «зламатися» в природу.

У містах є церква, храми, монастирі.

Чорний поглинає світло, білий відображає його.

Здавалося б, це проста правда, яка давно відома всім, але якщо ви думаєте про це, вона має глибоке філософське значення. Світло асоціюється з чимось чистим, даючи енергію, щастя і здоров'я.

Не сонце, життя буде або кінець на Землі або стане пеклом. У багатьох духовно-релігійних школах один з головних атрибутів Божого світла: в Капбалі, Ісламі, деякі індусисті рухи та інші. Люди, які мають досвід роботи біля входу, сказали, що кінцева реальність є світлом любові.

Але навіть без будь-яких філософських причин, будь ласка, подумайте про те, що ми називаємо Sunshine. Людина, з якої настає багато світла і добре, хто не самолюблений природою. У святих, навіть з неозброєним оком, багато побачили носок, променування над головою. Привітний, радісний, самовідданий природою, ніхто ніколи не зателефонує Light або Sun. Скоріше, це так темний, темний, ніж хмара.

З точки зору здоров'я, коли болить від Бога бачить Ваш тонкий організм, потім він говорить про уражені або хворі органи: у вас є чорна пляма тут, печінка чорна, яка вже має на увазі, що це хворе.

Ми всі чули про існування чорних дірок у Всесвіті. Звичайно, є ще багато, щоб вивчити, але один з показників чорного отвору очевидний – це деяка енергетична речовина, яка тільки поглинає все, і її неможливо вийти з неї. Вид онкологічних органів, клітина на тілі Всесвіту.

Що таке ракові клітини? Медичні дослідження показують, що ракові клітини не надходять ззовні – це власні клітини організму, які до тих пір, поки деякий час служили органам організму і виконують завдання забезпечення життєдіяльності організму. Але в деякій точці вони змінюють світогляд і поведінка, починають впроваджувати ідею рефосингу для подачі органів, активно розмножуються, порушують морологічні межі, встановлюють їх «податкові точки» (метастази) всюди і їсти здорові клітини.

Рак дуже швидко росте і потребує кисню. Але дихання є спільним процесом, а функції ракових клітин на принципі грубої самопізності, тому вони не мають кисню. Потім пухлина йде на автономну, більш примітивну форму дихання - бродіння. У цьому випадку кожна клітинка може породитися і дихати самостійно, окремо від тіла. Все це закінчується тим, що ракова пухлина руйнує організм, і в кінцевому підсумку гине з ним. Але спочатку ракові клітини були дуже успішними — вони виросли і багатопоглиблені набагато швидше і краще, ніж здорові клітини.

Самостійкість і незалежність, по-великим, дорогам до ніде. Філософія «Я не піклуюся про інші клітини», «Я, хто я», «Весь світ повинен служити мені і дарувати мені задоволення» – це світогляд ракової клітини. Отже, кожен другий у нас є вибір – світити світ, принести добро і щастя іншим з нашими життями, посміхатися, доглядати за іншими, служити самоті, жертвувати, затримувати нижні імпульси, подивитися в кожній людині вчителя, в кожній ситуації, щоб побачити Божественну Запобігання, яка створила цю ситуацію, щоб навчити нас щось, подякувати нам.

Або ж зробити претензії, відхилити, скаржитися, заздрити, ходити з клиновим виразом обличчя, зануритися в ваші проблеми, заробити гроші, щоб витрачати їх на задоволення почуттів, показати агресію. У цьому випадку, незалежно від того, скільки грошей людина має, він буде нещасливим і похмурим. І кожен день буде менше і менше енергії.

А для того, щоб взяти її кудись, вам знадобиться штучні стимулятори: кава, сигарети, сильні напої, нічні клуби, уточнення відносин з кимось. Все це дає піднятися спочатку, але в кінцевому підсумку призводить до повного знищення. Просте, регулярне питання для себе, чи можна я свічувати світ або поглинати світло, може швидко змінити курс наших думок і, отже, дій. І швидко перетворюйте наше життя в красиву яскраве світле кохання. А потім питання про те, де не виникати енергії.

Rami Blackt, Десять кроків до щастя