357
Як зробити чорницю 3 рази тастер: ніхто не залишиться байдужим. Немає. 1 блюдо на столі!
« » » » » » » » » » » » » » »Блюз. - це не деякі котлети. Це ще чорниця! Визначений Колпаков, герой радянського повнометражного фільму Дзвоніть, відкрийте двері. І це абсолютно виправдано, тому що підготовка цього тракту досить неприємно.
"Сайт" Зробіть традиційну страву в новому вигляді! Бруси запечені в духовці під шубоюПісля того, як всі важкі праці та зусилля ви знайдете чудовий результат!
, Україна
Смачна ожина Інгредієнти для чорниці
Пальто інгредієнти
Підготовка
Я. Важко думати про тему втрати ваги під симфонією ароматів, які випромінюють з свіжозварених голубів. Але для цього страва краще варити десерт!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
"Сайт" Зробіть традиційну страву в новому вигляді! Бруси запечені в духовці під шубоюПісля того, як всі важкі праці та зусилля ви знайдете чудовий результат!
, Україна
Смачна ожина Інгредієнти для чорниці
- 1 середня голова свіжої капусти
- 150г меленого м'яса
- 50г рис
- 1 невелика цибулина
- 1 невелика морква
- 100 мл води
- рослина
- сіль, перець
Пальто інгредієнти
- 100г сир
- 2 помідори
- петрушка і кріп
- 3-4 зубчики часнику
- 30г сметана середньої жирки
- сіль, перець
Підготовка
- Приготувати. капустай Найлегший спосіб зробити це, розміщуючи півень першим за 5-10 хвилин в мікрохвильовці (потужність близько 900 Вт), а потім під струмом холодної води. Листя відокремлюють легко і без пошкоджень.
- Варіть рис до половини готовності. Збережіть подрібнену цибулю і моркву. Охолоджувати рис і обсмажити з фаршем, солоним, перцем за смаком.
- Форма чорниці і класти на чашу, злегка змащений маслом. Серце радує при пошуку в цих рядках!
- Поділіть воду, накрийте каструлю фольги і варити в духовці при 200 ° За 30 хвилин.
- Помідори дрібно порізати, сир натрієва, подрібнити зелень, часник пропускають через прес. Додати сметану, сіль і перець, перемішати.
- Після всього часу знімайте фольгу, рівномірно розподіліть варену «варку» на поверхні голубів, випікайте ще 10-15 хвилин.
Я. Важко думати про тему втрати ваги під симфонією ароматів, які випромінюють з свіжозварених голубів. Але для цього страва краще варити десерт!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
11 трюків для швидкого домашнього манікюру! Що я не зловив рано...
Додаючи цей продукт під час приготування, ви будете зробити рис 50% менш калорійним! Унікальний рецепт.