11 трюків для швидкого домашнього манікюру! Що я не зловив рано...

Для цього хороший і простий манікюр В домашніх умовах не потрібно витрачати багато часу і зусиль. "Сайт" Я впевнений, що кожен може це зробити. Головне – підходити до справи творчо і з натхненням!

Всі наші читачі вже знають, що ви можете миттєво висихати лак, якщо ви будете нижчими просто пофарбованими нігтями в чашу льодової води. Про те, як не розфарбувати кутикулу під час фарбування нігтів: просто нанести клей ПВА на шкіру навколо нігтя. Я сподіваюся трюки нижче не менш корисні!

Швидкий манікюр.
  1. Скляний файл до Це чудовий інструмент! Якщо нігті шаруються або нігтьова пластина має нерівне полегшення, цей файл допоможе виправити ці дефекти. Крім того, можна мити і дезінфікувати без проблем.

Якщо лак випадково вдарив кутикулу, дуже зручно видалити забруднення тонкою щіткою, зануренням в рідину для видалення лаку. Таким чином, можна використовувати стару очистку або злегка підрізати регулярну щітку для нанесення лаку.

План для швидкого і надзвичайно акуратного манікюру! Він завжди допомагає мені. Фарбування нігтів таким чином, ви збережете час і не отримаєте руки брудно. Перед нанесенням лаку натирайте нігті лимонним соком - це відбілить і зміцнить їх.

Оригінальний манікюр в 5 хв.

Такі візерунки тепер популярні, вони виглядають як вишукані henna малюнки. За допомогою старого маркера спирту замість щітки, кожен може зробити цю красу!

Ще один великий, але досить простий малюнок!

За допомогою косички можна домогтися такого цікавого ефекту. Половина нігтя буде матовим, якщо ви приклеїте липку стрічку до площі, пофарбованої звичайним лаком, почекайте трохи і видаліть її. Смачний і простий!

Щоб зробити такий манікюр простий, але виглядає дивно! Просто кілька щіткових штрихів.

Скотч допоможе зробити оригінальні двотонні нігті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Пофарбуйте нігті, чекаючи на шліф, щоб висохнути, заклеївши кисть зверху і налаштуйте нігті. контрастністьй A зовнішній вигляд...

Тонкі смужки з протоком допоможе створити представницьке геометричне візерунок! р.

Більш складний, але виглядає так чудово!

Одягнена Жінка не гірше золоті браслети. Не забудьте відбілити і зміцнити нігті лимоном, можна використовувати не тільки лимонний сік, але і шкірку. Ефект чудовий!

Вступіть своїх друзів до цієї статті, щоб переконатися, що вони дізнаються щось нове!