Після народження трьох дітей в рік вона втратила впевненість у собі.

Ви повинні платити за це. Тому, будучи вагітними, більшість матерів назавжди говорять про те, щоб їх красивими консервованими тілами, якщо вони не мали. Мелані Варні, з Ванкувера, Канада, подарував сина на 11 березня 2013 року і 10 березня 2014 року, подарувала народження двох близнюків. Виявляється, що жінка народила 3 дітей в 1 році, які звичайно не могли б вплинути на її фігуру. Після вагітності молодої самовпевненості, вона побачила «на власній рефлексії когось іншого». Щоб повернути впевненість, Мелані вирішили взяти участь в озері з чоловіком.

Melanie Varney з її чоловік gabby mason

, Україна

«Я був на вершині світу через те, що мій організм народився, але в власній рефлексії в дзеркалі я бачив когось ще», - сказав Мелані.

Один день, фотограф Тріна Обережно написав, що вона шукала пара для фотосесії на озері.

Мелані і її чоловік Капуста відповіли на пропозицію і, за бажанням, вони відмінно зустрілися з усіма вимогами фотографа.

Мелані при вагітності близнюками

«Я хочу навчити жінок і чоловіків бути впевненим», - сказав Тріна догляд.

Щоб бути красивими, ви не повинні бути досконалими, ви просто повинні мати ваші недоліки і прийняти ваші відмінності. й

Взявши участь в фотосесії, Мелані бажали повернути впевненість у собі

Трина не виправдала фігуру Мелані під час обробки, оскільки вона хотіла підкреслити так звані символи материнства.

З допомогою цих фотографій Тріна бажала показати Мелані, що вона була настільки красивою, як раніше вона подарувала народження трьох красивих малюків.

Фотограф зробив все можливе, щоб показати красу жіночого тіла після пологів

Трина також хотів показати, що чоловік все ще любить Melanie.

Так, Тріна допомогла знайти впевненість не тільки Мелані, але і Капуста.

Trina і Melanie сподіваються, що ці зображення надихнуть інших мами, щоб зробити фотографії їх післяпартійних органів

«Я сподіваюсь, що люди бачать сильну, красиву матір, яка охопила і любили її недоліки тіла, і чоловік, який все ще в милі її. й

Gentle і чуттєві фотографії з високою місією

Ці фотографії ще раз зарекомендували, що кожне тіло гарне, навіть якщо ми не помітили його.

Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження