708
Її Чоловік Brought Її Для The Last Chemosa Але Дивитися На The Букет З Троянди
Починаючи з грудня 2015 року героїні цієї історії Аліса опинилися регулярні курси хіміотерапії. Під час боротьби з недугою вона підірвала 3 найскладніших операцій, а зараз вона мала останню хіміотерапію. Брад, Аліса чоловік, захотівся зробити приємний сюрприз для неї, відсвяткувати захід. Для цього він відкрив сторінку, де кожен, дізнався історію Аліси, може пожертвувати N-у суму троянди для жінки.
Сьогодні в останній день хіміотерапії. В цей час я зрозумів, що я захоплю свою силу, відвагу і ставлення до життя. Вона має ще кілька операцій, але принаймні хіміотерапия за нею і це величезний крок вперед. Я хочу, щоб зробити щось особливе для себе, щоб довести, що я люблю її і як підтримувати її сім'ю і друзі!
196759
«Я хотів би, щоб занурити свою історію боротьби з хворобою, створивши благодійний фонд, щоб допомогти жінкам з раком грудей на її честь». Я зробив це в секреті з друзями і сім'єю.
Я хотів, щоб буквально душ її з квітами, і завдяки допомоги турботливим людям, я досягнув! Кожна вартість троянди $10 і повинна бути заброньована на двох квіткових магазинах. Це був невиліковний погляд, коли вони почали прибути!
«Афтер я дав квіти дружині, ми поділимося з ініціативою з іншими онкологічними пацієнтами. Це був самий дотик. Багато людей лікували. А тому, що ми поділили всі ці речі -- кольори, емоції, надія - є почуттям неймовірної радості. Дякуємо за підтримку!
Брад привітав дружину на подолання одного з етапів боротьби з раком. Ми хочемо, щоб Аліса швидко відновити!
Р
Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження