531
Про нас Просте життя
- Спробуйте не пити каву або чай на два тижні.
Ви побачите, що все, будь ласка, що ви спокійно падають дупа і сплять глибоко, що ви розгладили десять або зануривши зморшки обличчя і всі світлі (або важкі) нерви пішли (або знизився принаймні на половину).
- Намагайтеся не їсти вночі і падають дупа з порожньою шлунком.
Протягом 1-2 тижнів ви почнете бачити світлі яскраві мрії, прокинувшись щодня вранці в гарному настрої і вже з натхненням на що-небудь, ви будете отримувати свіжі вранці, без посушливого бажання лежати в ліжку протягом півгодини.
- Спробуйте не додати два приправи до вашої їжі: сіль і перець.
Ви побачите, що можна їсти 2-3 рази менше їжі. Протягом 1-2 тижнів організм зупиниться набухання, а через місяць ви помітили втрати ваги (тільки ті, хто зайвою вагою).
- Спробуйте не пити лимонад і будь-які соди, придбані в магазині.
Ви побачите, як смачна рівнинна вода, і що вона займає набагато менше, щоб скуштувати вашу спрагу.
- Намагайтеся сказати, що людина, щоб зупинити казку “Ком на, прийти!”
Ви побачите, як легко і приємно, щоб сказати про себе. Спробуйте ходити і сидіти з спиною прямо на тиждень. Ви побачите, як ваша пам'ять покращується і скільки швидше ви думаєте.
- Спробуйте людину, яку ви не любите, кожен раз, коли ви пам'ятаєте його, щоб дати йому явний самий розкішний (або особливо хороший) подарунок, вражаючи, як щасливий він.
Ви побачите, що він буде лікувати вас краще і краще, як ви лікуєте його.
- Спробуйте вимкнути телевізор і комп'ютер за годину або два перед сном.
Ви починаєте бачити ваші бажання і творчі імпульси.
- Спробуйте поговорити по телефону на 2 тижні і спілкуватися в Інтернеті тільки на бізнесі.
В день є 36 годин.
- Спробуйте кожен раз, коли ви хочете взяти сигарету - взяти яблуко, маргін, апельсин, банан або пити склянку води.
У 2 тижні ви відчуєте двічі міцними, міцними і міцними.
- Спробуйте кожен раз, коли ви хочете зробити щось, що вас цікавить (приблизно вперше, навіть якщо рідкісні і не властиві вам, але сподобалося) робити відразу і відхиляти хвилини відбиття і оцінки.
Ви побачите, що ви можете зробити більше.
- Намагайтеся посміхатися кожного разу, коли ви хочете, посміхатися на пасі, навіть за кілька секунд (замовлення «що може подумати про вас»).
Протягом місяця ви починаєте відчувати себе звичним і безпечним.
- Намагайтеся лежати в траві серед дерев, від авто, не сором'язливих людей.
Ви почуєте довгоочікуваний тиша...
Як прості речі можуть поліпшити наше життя
Що ми зазвичай говоримо і що ми робимо?
Спробуйте думати – сказати і зробити те ж саме або нехай мовчить – ефект не займе довго чекати – дивитися.
Ми кажемо, що "Я не забираю телефон, тому що я був зайнятий," коли ми повинні визнати, що слух, що голос більше не дає нам радість.
«Я не хочу нічого іншого від вас», коли ми не можемо отримати те, що ми хочемо.
Ми кажемо, що "Це холод тут", коли нам потрібна комусь доторкнутися.
Ми кажемо, що «Я не маю жити більше», коли ми хочемо бути відхилені.
Якщо ви не можете сказати, «Я люблю тебе». й
Ми кажемо, що «Не потрібно мені», коли нам не потрібна одна людина.
«Я можу це зробити», коли ми розглянули допомогу.
Ми кажемо, що «Ви хороший друг», коли ми забуваємо додати, «Ви не можете бути більше, ніж мені. й
Ми кажемо, що «Це не головне», коли ми знаємо, що ми не маємо вибору, але для розвідувальних робіт.
Ми кажемо, що «Я довіряю тебе», коли ми боїмося.
Коли ми не хочемо шукати годинник.
Ми говоримо так багато, що коли останні три слова залишають на мові, ми скручуємо наші губи, подивіться на підлогу, і залишаються безшумними.
Ми сміємось на смерть і купуємо фунти таблеток в аптеці.
Ми кажемо, що життя гарне, і ми йдемо в магазин ще одну пляшку горілки.
Ми не дбаємо про громадську думку, і ми постійно просимо: «Як я шукаю? й
Ми любимо солюду і утримуємо наш стільниковий телефон міцно в нашій руці.
Ми дивуємо.
Ви побачите, що все, будь ласка, що ви спокійно падають дупа і сплять глибоко, що ви розгладили десять або зануривши зморшки обличчя і всі світлі (або важкі) нерви пішли (або знизився принаймні на половину).
- Намагайтеся не їсти вночі і падають дупа з порожньою шлунком.
Протягом 1-2 тижнів ви почнете бачити світлі яскраві мрії, прокинувшись щодня вранці в гарному настрої і вже з натхненням на що-небудь, ви будете отримувати свіжі вранці, без посушливого бажання лежати в ліжку протягом півгодини.
- Спробуйте не додати два приправи до вашої їжі: сіль і перець.
Ви побачите, що можна їсти 2-3 рази менше їжі. Протягом 1-2 тижнів організм зупиниться набухання, а через місяць ви помітили втрати ваги (тільки ті, хто зайвою вагою).
- Спробуйте не пити лимонад і будь-які соди, придбані в магазині.
Ви побачите, як смачна рівнинна вода, і що вона займає набагато менше, щоб скуштувати вашу спрагу.
- Намагайтеся сказати, що людина, щоб зупинити казку “Ком на, прийти!”
Ви побачите, як легко і приємно, щоб сказати про себе. Спробуйте ходити і сидіти з спиною прямо на тиждень. Ви побачите, як ваша пам'ять покращується і скільки швидше ви думаєте.
- Спробуйте людину, яку ви не любите, кожен раз, коли ви пам'ятаєте його, щоб дати йому явний самий розкішний (або особливо хороший) подарунок, вражаючи, як щасливий він.
Ви побачите, що він буде лікувати вас краще і краще, як ви лікуєте його.
- Спробуйте вимкнути телевізор і комп'ютер за годину або два перед сном.
Ви починаєте бачити ваші бажання і творчі імпульси.
- Спробуйте поговорити по телефону на 2 тижні і спілкуватися в Інтернеті тільки на бізнесі.
В день є 36 годин.
- Спробуйте кожен раз, коли ви хочете взяти сигарету - взяти яблуко, маргін, апельсин, банан або пити склянку води.
У 2 тижні ви відчуєте двічі міцними, міцними і міцними.
- Спробуйте кожен раз, коли ви хочете зробити щось, що вас цікавить (приблизно вперше, навіть якщо рідкісні і не властиві вам, але сподобалося) робити відразу і відхиляти хвилини відбиття і оцінки.
Ви побачите, що ви можете зробити більше.
- Намагайтеся посміхатися кожного разу, коли ви хочете, посміхатися на пасі, навіть за кілька секунд (замовлення «що може подумати про вас»).
Протягом місяця ви починаєте відчувати себе звичним і безпечним.
- Намагайтеся лежати в траві серед дерев, від авто, не сором'язливих людей.
Ви почуєте довгоочікуваний тиша...
Як прості речі можуть поліпшити наше життя
Що ми зазвичай говоримо і що ми робимо?
Спробуйте думати – сказати і зробити те ж саме або нехай мовчить – ефект не займе довго чекати – дивитися.
Ми кажемо, що "Я не забираю телефон, тому що я був зайнятий," коли ми повинні визнати, що слух, що голос більше не дає нам радість.
«Я не хочу нічого іншого від вас», коли ми не можемо отримати те, що ми хочемо.
Ми кажемо, що "Це холод тут", коли нам потрібна комусь доторкнутися.
Ми кажемо, що «Я не маю жити більше», коли ми хочемо бути відхилені.
Якщо ви не можете сказати, «Я люблю тебе». й
Ми кажемо, що «Не потрібно мені», коли нам не потрібна одна людина.
«Я можу це зробити», коли ми розглянули допомогу.
Ми кажемо, що «Ви хороший друг», коли ми забуваємо додати, «Ви не можете бути більше, ніж мені. й
Ми кажемо, що «Це не головне», коли ми знаємо, що ми не маємо вибору, але для розвідувальних робіт.
Ми кажемо, що «Я довіряю тебе», коли ми боїмося.
Коли ми не хочемо шукати годинник.
Ми говоримо так багато, що коли останні три слова залишають на мові, ми скручуємо наші губи, подивіться на підлогу, і залишаються безшумними.
Ми сміємось на смерть і купуємо фунти таблеток в аптеці.
Ми кажемо, що життя гарне, і ми йдемо в магазин ще одну пляшку горілки.
Ми не дбаємо про громадську думку, і ми постійно просимо: «Як я шукаю? й
Ми любимо солюду і утримуємо наш стільниковий телефон міцно в нашій руці.
Ми дивуємо.
Логотип якості - запорука успіху будь-якого продукту
Цей продукт допоможе позбутися від набряклості і веснянок!