Японська маска для шкіри обличчя

Читання блогу відомого лікаря-косметолога Тіна Орасм'є-Медера, я прийшов по одному дуже цікавий рецепт маски, який цього літа я писав в моєму режимі краси.

Тіна Медер порадує цю маску, яка вона називається «японською маскою», власниками жирної шкіри з розширеними порами. Рецепт дуже простий, я навіть скажу мінімалізму в японській мові.

З інгредієнтів нам потрібен зелений чай (герой рецепта) і вода, просто.

Зелений чай, не роблячи сенсаційне відкриття, має відмінну антиоксидантну дію. І його в'яжучий властивість і можливість відновлення кровообігу в шкірі не менше, і, можливо, більш корисною і відчутною.

Особливо ця маска актуально зараз влітку, коли сальні залози працюють з підвищеною активністю, а шкіра піддається постійному стресу через активний сон. Я був щасливий, якщо рецепт нижче корисний.

Перш за все, нам потрібна велика листя зеленого чаю.

Бажано придбати чай хорошої якості, ваги, без барвників і непотрібних ароматичних добавок, щоб уникнути непередбачуваної реакції з шкіри. Тут я зауваю, що все в світі є отрутою, тільки доза важлива, зелений чай на шкірі не перетворив мене в Феона не викликає алергічної реакції, але будьте обережні, дивитися ваші почуття.

3610Р. 4200Р.

З інвентаризації ми підготуємо заздалегідь медичну марлю, яку можна купити в аптеці, а броварня або невеликий чайник.

Зелений чай в кількості однієї чайної ложки залити гарячою водою (80-90 градусів), залишити настоятися. Інфузія повинна бути в два рази міцною, як призначена для використання всередині.

Прохолодити отриманий косметичний напій до комфортної кімнатної температури.

Відріжте шматок марлі, складіть його на два або три шари. Розмір кінцевого клапана залежить від того, чи є весь обличчя або, наприклад, тільки Т-зона, який ви збираєтеся застосувати компрес. Для зручності можна нарізати невеликі отвори для кінчика носа, очей і рота.

Змочуємо клапку в охолодженому чаї і наносимо її на попередньо очищене обличчя. Ви можете віджати марлю злегка, якщо ви боїтеся витоків на шиї.

Ми проводимо маску-компресію близько 10 хвилин, основним показником до висихання тканин.

Після зняття марлі з особи мити рештками чаю і при бажанні доглядати або ні.

На основі мого досвіду я можу сказати, що ця маска є відмінним виразним продуктом шкіри в екстремальних літніх умовах. Я часто носила маску, коли я повернувся з вулиці. Розширені пори вузькі, дискомфорт, викликані негативним впливом факторів навколишнього середовища (суб, тепло, вологість, вітер) знижується, тонус шкіри покращується. Я дуже рекомендую спробувати.

Такий компрес, виконаний на очах, відмінно знімає набряк і тони навколо очей вранці, помітно освіжає зовнішній вигляд. Тільки замість марлі використовуються бавовняні диски.