548
9 зірок блондинки, які відрізняються інтелектом і інтелектом
Britney Spears: Я ніколи не хотів йти до Японії. Я не люблю рибу, і як я знаю, вони дуже популярні риби в Африці.
Я часто йде за кордоном, як в Канаді.
«Я можу зробити свій дебют в невеликому місці, скажеш, Лондон або Англія. й
«Я не маю силікону в мене, все різко зростає. й
Багато людей запитують мене, як я можу бути рольовою моделлю і сукню, як хто. І я кажу, що самореспект, як ви бачите себе, і я дуже щасливий з собою, так що я зношу ці речі.
Я за смерть. Ті, хто заслуговують покарання. Тільки таким чином навчатиме урок майбутнього. й
Крістіна Акілера: Я люблю океан, тому що я дійсно глибоко. Ви можете знайти рідкісні екзотичні скарби. й
Де відбувається Фестиваль Cannes? ?
Кім Кардашян: Я не маю талантів. Спробуйте тримати на чорті скла шампанського!
«Мою мамою було синдром, коли вона була нудьга в домашніх умовах без дітей, тому я отримував мавпи для неї. й
«У останні роки я дуже охолоджую, щоб зробити губи качкою. Ось чому я не так. й
«Чи не зажадала, що я дійсно в житті. Чи можливо, що ви не знаєте? Загальна відсутність освіти!
"Якщо я був чоловіком, я хотів би знати, що це подобається мені. й
Гвинет Пальто"Я не люблю п'яні жінки, я думаю, що вони виглядають погано. Я не люблю. Наприклад, я не маю п'яти друзів. й
р.
Ви приїжджаєте в Париж і консьєрж рекомендує Вам ресторан, адже вони оплачуються за нього, але ви не любите, - Ні, краще сказати мені, де вони подають природне вино? І де вони роблять видалення волосся бікіні?
Алісі SilverstoneНа підліток комедії Хмарно, де вона зірвала: Дуже глибока плівка. Глибоко в розумінні, що це дуже легко. Я думаю, що легкість повинна вийти з дуже глибини, якщо це реально. й
Памела Андерсон«Я не думаю про що-небудь... Тексти пісень, а це означає: Якщо я думаю глибоко, це рубає мене!
Ольга Бузова«Я звик до чоловіка, що він зробив. й
"Я думаю, що це перше, а потім щось інше. й
«Ми кладемо цеглу тут, кладемо смугу-аїду... Піна патч.
У Росії я не знаю, де розслабити розум.
Фотограф був іноземцем, і нам довелося поспілкуватися англійською мовою. А потім він потрапив в свій басейн і ми зробили контакт.
Гана БорисоваЯ сказав, що «Лет» вийшов мій автомобіль з мелодії. Для стартерів 20 грандіозних. Ну, за 10 тис. Я, дякую Богу, натягуючи машину, а інші 10 тис. викручують колесо одним болтом, хоча виходить, що потрібно, в цілому, п'ять болтів для гвинта. А потім я пішов весь день, майже втратив життя.
Я пам'ятаю свою першу любов, але це не було.
Анастасія Волочкова«Мої фотографії будуть виглядати молодими хлопцями і вони будуть думати, «Не тільки вона засохнена на сцені, вона красива жінка на пляжі. й
р.
Я дуже люба душа і свого серця, але в небезпекі я боїться.
«Я маю свою позицію і я не хочу, щоб піти, де вітер ударить, як синиця. й
р.
Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Час більш дорогий, ніж гроші: і 6 більше уроків життя від Джим Рон
8 Кріплення речей з СРСР, які розбіжують вашу квартиру