Час більш дорогий, ніж гроші: і 6 більше уроків життя від Джим Рон

Я хочу сказати, "Я сподіваюсь змінити." Після того, як я зрозумів, що був тільки один спосіб для зміни – змінити себе. Джим Рон.

Джим Ронь – відомий підприємець, автор і мотиваційний лектор, який отримав популярність і визнання практично у всьому світі. Він був натхненним для багатьох лідерів розвитку особистості, включаючи Tony Robbins, Mark Hansen, Brian Tracy і Jack Canfield.

На 25, життя Джима був невизнаний, він мав великі борги, і він не знав, як він вийшов з нього. У цей час його життя зустрівся Джон Схафф. Компанія «Джим приєднався до безпосередньої організації продажів Івана та почала працювати над власним розвитком. До 31 року Джим був мільйонером.

Джим є автором 17 різних книг, аудіо та відеопрограм. Серед своїх слухачів і читачів понад 4 млн. осіб з усього світу.

Ось сім уроків життя Джим Рон:

1,1 км Ви приваблюєте успіх.

«Наскільки це не те, що відбувається, це те, що приваблює людину, яку ви стаєте. й

Дуже мало хто розуміє це. Успіх не те, що ви повинні давати, це те, що ви приваблюєте в життя. Успіх йде від зростання. Якщо ви стаєте більше, ніж виклики та перешкоди, які оточують вас. Не шукайте успіху, вирости до неї, робіть, щоб стати, робіть те, що ви знаєте, що ви повинні зробити, і ви привернете успіху.

2,2 км Ви повинні змінити.

«Найважніше працювати над тим, як ви робите в роботі. й

Якщо ви хочете змінити, ви повинні змінити себе. Ви повинні працювати важче, ніж щось інше. Найбільші інвестиції - це інвестиції, які ви робите. Не інвестуйте в фондовий ринок, якщо ви інвестуєте в себе вперше. Робота важко отримати краще. Щодня ви повинні бути трохи краще, ніж ви були в день до.

3. У Не дайте.

«Як довго потрібно спробувати? До цього

Не дайте. Якщо ви приклеїте до своєї мети, ви в кінцевому підсумку отримаєте до вершини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Успіх не так важко. Не був для Томаса Едісон так наполегливий у своєму бажанні ідеальної лампи, світ не був, як ви бачите його сьогодні.

4. У В умовах критично важливо.

«Ви повинні постійно просити такі питання: Що мені? Як мені подобається моя навколишня середовище? Що я читаю? Що я чую? Що робити? Що я думаю? І найголовніше, що я ставу? Далі запитайте самі питання: Чи є це нормально? Ваше життя не краще в захваті від часу; це краще через зміни. й

В умовах критично важливо. Для того, щоб ваше життя нести фрукти, необхідно висадити насіння в ваших оточеннях. Ви не хочете висаджувати дерево в степу, оскільки воно потребує іншого місця. Як стати успішними людьми? Створіть атмосферу, в якій можна розвивати. Переглядайте те, що ви почуєте; дивитеся, що ви прокручуєте через голову. Цей спосіб ви можете стати тим, що ви хочете стати.

5. Умань Безперервний прогрес

«Сухце є стійким прогресом до ваших особистих цілей. й

Багато хто з вас чув казку, «повільно, але впевнено». Це те, що робить ваші мрії. Ніч не буває вночі. Дивитися будь-яку успішну людину. Це займає багато років, іноді десятки років, щоб досягти чого. Якщо вони закінчилися роками пізніше, вам буде потрібно років досягнення. Іншими словами, управляти очікуваннями, вони повинні бути реалістичними, щоб уникнути розчарування. Успіх можливий, але це не прийде завтра, якщо ви починаєте сьогодні. Успіх не ізольований захід, він прийде, якщо ви переїжджаєте в правильному напрямку дня після дня.

6. Жнівень Виберіть вітрила.

«Це набір вітрів, не напрямок вітру, який визначає, яким чином ми йдемо. й

Встановіть вітрила, встановіть свої думки про те, що ви хочете досягти. Ваше призначення не визначає ваше життя, але ваш вибір і зобов'язання до вашого призначення. Зніміть свої вітрила і керуйте човном через океан можливостей, які ви хочете досягти.

7. Про нас Витримати значення часу

«Час варто більше грошей. Ви завжди можете отримати більше грошей, але ви ніколи не отримаєте більше часу. й

Не менш цінний, ніж час. Ви можете витрачати час і отримати все. Ви можете заспокоїти час і зробити більше друзів, отримати більше грошей або здоров'я. Не витрачайте цей дорогоцінний подарунок на те, що вам не важливо. Ви не познайомитеся з багатим чоловіком, який не цінує свого часу, і ви не познайомитеся з бідним чоловіком, який робить. Вивчайте свій час, Ваші найцінніші інвестиції.