517
Історія дружини, які заборонили брати чоловіка в супермаркет
Мій друг завжди взяв свого чоловіка, коли вона переїхала в великий магазин. Як і більшість чоловіків, покупка була занадто нудною.
Вчора отримала наступний лист з дошки:
«Дир К.Г.,
За останні шість місяців ваш чоловік заподіяв досить розмішувати в нашому магазині. Ми не можемо перенести цю поведінку і принести до вашої уваги, що ми змушені заборонити її від появи в нашому магазині. Ви можете ознайомитися зі скаргами нижче (всі вони задокументовані камерами відеоспостереження).
15 червня: Займав 24 коробки презервативів і тихо кинув їх в кошики інших клієнтів.
2 липня: Встановіть всі годинники сигналізації в відділі побутових товарів, щоб вони занурилися на 5 хвилинних інтервалах.
7 липня: Виготовлений причіп томатного соку на підлозі, що веде до жіночої кімнати.
19 липня: Він підійшов до помічника магазину і розповів її, в офіційному тону «Код три в відділі побутових товарів». У зв'язку з цим вона залишила своє робоче місце і була відреставрована.
4 серпня: Прийняти адміністратора, щоб продати його пакетом перетягування в розстрочку.
14 серпня: Підпишіться на нашу розсилку. Вологий підлогу на килимі.
15 серпня: Підготовляючи намет у відділі кемпінгу та розказав іншим дитячим магазинам, які могли приїхати, якщо вони привозили подушки з постільної білизни.
23 серпня: Коли консультант запросив, якщо він може допомогти йому з вибором, він почав кричати і шаутінг, "Чому не ви просто залишаєте мене самостійно!"
4 вересня: Я дивився на камеру безпеки, як дзеркало і підібрав ніс.
10 вересня: Вогнепальна зброя попросила своїм великим вибором, де купити антидепресанти.
3 жовтня: Ведуться навколо магазину співати пісню з фільму «Місцевий неможливий».
18 жовтня: Він приховує за одягом та відлякує клієнтів шаутами: «Вибрати мене!» Обрати мене!
22 жовтня: Він впав на підлозі в фетальній позі і розтушився: "О, ні!" І знову голоси!
22 жовтня: Я взяв пакет презервативів і попросив касиру, де був фурнітура.
23 жовтня: Я пішов в гардеробну, закривав двері, і через кілька хвилин після того, як з'явився гучно, "Хай! Тут немає туалетного паперу.
Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження