Людина, розміщений на Facebook, зізнання про форсон Ви повинні прочитати це!

Американський Ясон Гевлетт є чоловіком, який має все необхідне для щастя - любляча дружина і чотири чудових дітей. І він не соромився говорити про «реасон» в супермаркеті прямо на сторінці Facebook. Пост поширює все через Інтернет з неймовірною швидкістю. Веб-сайт Я рекомендую читати цю історію до кінця!

С ***

Ясон був стоячий в магазині і біля касового реєстру помітив неймовірно красиву жінку, до якої він відчував паління бажання. У той же час він відчував винний, бо в домашніх умовах він чекав люблячої дружини.

«Я соромлюся визнати її, але я бачу з дружиною сьогодні. Я спробую пояснити те, що сталося: Я був в супермаркеті, і я купила кілька чоловіків речей, добре - брови твінгери, бороди тримери, вуса воску, яловичі Джерки, сардини, вимивання ... Я бачив жінку в лінії виселення.

Вона вдарила мені. Я думав:

«Так, що щасливий хлопець!»

Протягом декількох секунд я зрозумів, що це моя дружина.

Ви знаєте, що це було дивно, щоб побачити дружину в одному магазині, в одній лінії.

Вона жив її життя, не знаючи, вона була в одному місці, як мене, одночасно, в іншому автомобілі. У мене була людина між нами, тому я просто шукав мій солодкий маленький любов.

Я спробував текстувати її щось схоже, "Хай, гарна дівчина" або "Що ви купуєте зараз, мій дорогий?" Вона не звертала увагу на будь-які текстові повідомлення, оскільки вона шукала купон, який вона збереглася спеціально для цієї покупки.

р.

Фото Джерело: Funstories.lol Які висновки я малюю з цієї історії? Я був знову вражений, як гарна дружина була. Навіть з спини!

Ми часто приймаємо це для наданих, ми зупинимо нотування. Тільки сьогодні я зрозумів, як stupid я був. І як пощастило я, що ця чудова жінка колись обрала мене і ніколи не думав про розбиття.

Зробив мене рум'яна. На щастя, ніхто не бачив його під бороду.

По-друге, не помітив мене. Це як добре, так і погано. Це гарне, що вона не блукає очей, шукаючи інших чоловіків. Добре, що вона не бачив, що хреп дует, дивлячись на її плече.

Так, можливо, я отримую ще одну баночку тих прохолодних горіхів вона любить.

Але погані новини є те, що я швидко забули, як це було мені. І скільки титанічних зусиль я кладаю в роки тому, щоб отримати тільки одну "так" з нею!

На даний момент я відчував знайомий гранатом, так як коли я побачила його і не знаю.

Але якось я завоював її, незважаючи на безпеку, обмеження та недоліки.

По-третє, в цей день я був так радий бачити її впевнений, незалежний, здатний, humble, веселощі, солодкий, вид, дивовижний. А потім вона захопила її речі і залишила магазин. Я не сказав нічого. Я просто дивився її залишити.Я захопився нею. Я знову зрозумів, що я пишаю дружину.

Вона рідко відвідує Facebook, тому я сподіваюся, що вона не бачить цього повідомлення. І якщо він бачить його, він не розглянув його зрадою.

Але я вирішив поділитися цим з вами, тому що я впевнений, що це світ, сповнений чоловіків, які люблять мене, більше не цінують своїх дружин. Я забув, чому я одружився.

Прийміть більш детальний погляд на те, що ви любите, але використовуються. Нагадувати себе іноді, як пощастить вас, щоб насолоджуватися світлом цієї жінки в житті.

Jason's candid повідомлення швидко поширення онлайн. Тисячі користувачів залишили дружні та доторкні повідомлення.

через гриби. Льодяник/2016/06/4896