955
Як же вік! Вікторія Лопирава та її 57-річна мати
Телеведучий і переможець титулу «Міс Росія» опублікований на мережевих фотографіях, з яких всі газовані! Вікторія взяла на себе картину з матір’ю і здивувала глядачів цими неймовірними фотографіями. Веб-сайт Зчитувач може бачити себе, що дивиться про них.
, Україна
Джерело: Fishki.net Дивитися на себе: це брюнетка is Irina Lopyreva. Як виглядає сестра Вікторія або подруга з гарною посмішки. Ви коли-небудь трапилися, що жінка 57 років?
Дві красуні на фото, і тільки заказка "до всіх i": "Моя королева, моя любов, моє життя!" З днем народження, моя улюблена мати! Найкращий друг і найкраща модель ролі! Люблю це.
На сайті Victoria Lopareva є просто вражаючим, і їх коментарі повні з захопленням і захопленням:
- Я думав, що вони були друзями...
- Тепер я розумію, чому ви так красиві, мати Monica Bellucci виглядає...
- Мама люблять дівчину. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
- Краса в нескінченності) Ваша мама як красива, як краса себе!
- Чи є що мама ??? О, мій Бог, це гарне!
Так, дійсно, Вікторія повинна бути народився в: її мати в її юності працювала модель в Ростовському будинку моделей. З часом її дочка зустрілася в її стопах.
Звісно, обидва вони дивляться дивовижними!
791365
РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish
, Україна
Джерело: Fishki.net Дивитися на себе: це брюнетка is Irina Lopyreva. Як виглядає сестра Вікторія або подруга з гарною посмішки. Ви коли-небудь трапилися, що жінка 57 років?
Дві красуні на фото, і тільки заказка "до всіх i": "Моя королева, моя любов, моє життя!" З днем народження, моя улюблена мати! Найкращий друг і найкраща модель ролі! Люблю це.
На сайті Victoria Lopareva є просто вражаючим, і їх коментарі повні з захопленням і захопленням:
- Я думав, що вони були друзями...
- Тепер я розумію, чому ви так красиві, мати Monica Bellucci виглядає...
- Мама люблять дівчину. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
- Краса в нескінченності) Ваша мама як красива, як краса себе!
- Чи є що мама ??? О, мій Бог, це гарне!
Так, дійсно, Вікторія повинна бути народився в: її мати в її юності працювала модель в Ростовському будинку моделей. З часом її дочка зустрілася в її стопах.
Звісно, обидва вони дивляться дивовижними!
791365
РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish
Мрія талії: 6 простих вправ ви можете зробити в будь-якому місці
15 людей, які повинні негайно випрямити тань