20 золоті правила, які скорочуються або пізніше ви визнаєте мудро

Я збираю мої ноти. Я прийшов на блокнот, де в різні періоди мого життя писав правила життя.
Через кілька років бачення світу змінилося багато. 20 Золоті правила діють сьогодні. І вони залишаться так для життя. Тепер нехай їм здається смішно вам. Від часу визнаєте свою мудрість.

1,1 км Якщо щось сердитися, почекайте, переключіть на іншу хвилю. Не скажете нічого спекотного, то вам буде сором'язлива.

2,2 км Одягнена Жінка Голий чоловік Фільтрувати базар.

3. У Розмова занадто багато про роботу нудно. Дізнайтеся, щоб залишити цю тему поза офісом. Тексти пісень, а це означає: І не покласти його в особистому житті.

4. У Зупинити мене!

5. Умань Тексти пісень, а це означає: Він, хто завжди скаржаться і бони ледачі. Просто поділуться позитивом. Або заблокувати. Але заливаючи всю негативність в вухах навколишнього середовища несправедливість.

6. Лімітні збори та зв'язок в Інтернеті. Зробіть час для реальних людей. Або просто читати книгу.

7. Про нас Ніколи не запитайте, ніколи не пропагуйте або зробіть звичок. Ніщо нікому в цьому світі.

8. У Відстежуйте список людей, які намагаються використовувати вас.

9. Навігація Завжди, навіть в здавалося б, безперечно, вірити в хорошу. Не пропустіть дискурований.

10. Дивитися на кожну ситуацію більш широко. Будьте об'єктивними.

11. Не намагайтеся перетворювати людей навколо. Він розбиває їх. Або візьміть його як це. Або піти.

12. Насолоджуйтеся кожним днем!

13.00 р. Критики, хвалі.

14. Дивитися страх в оці. Сильний він не має нічого страху. Поруч.

15.00 р. Якщо людина послідовно викликає негативність у вас, виключіть його з кола. Але не лікують і не ходять негативно до нього. Повернутися на голову.

16.00 р. При сумі, сумі, крі. Але не затримайте цього заходу.

17.00 р. Життя завжди відповідає вашим ідеям про це. Життєрадісна та щаслива!

18 років Люблю себе, потім люди, і вони будуть любити вас.

19.00 р. Скажіть ні. Це допомагає заощадити час. Спробувати будь-хто втратити себе.

20. Не сердитися. І допомогти гідності. Найкраща філософія життя.

Автор: Тетяна Мегера