Реальна річ. Попереднє

Чому я не люблю підроблені так багато? Я дивлю, що робить мене підробкою? Чи дійсно так нешкідливий для того, щоб замінити брак багатства і скористатися тим, що так схоже на те, що потрібно, добре, майже точно так само?

Після того, як ви хочете фірмову сумочку, чому не купуєте точно так само, але за $ 20? Хто хоче алмази дешево, але хто буде виглядати на них під гасіння скла? І хто буде дуже радувати лінолеум «під паркетом», хороший колір.

Не думайте, що я збираюся моралізувати або звинувачувати людей поганого смаку. У мене була підробкова шуба, і там були часи, коли я мав жити з шафами, запечена плівкою «під дерево», хоча б не у власній квартирі. Все про бідність. А бідність на всіх.

Але як бідність, так і поганий смак може в певній точці, позбутися від. Після того, як ви можете бути бідними, обставляйте будинок з меблями з сосни Ікеєва, одягайте саморобні сукні та самоткані ювелірні вироби та будьте, хто ви: людина, яка живе за своїми смаками та засобами. Він не намагається здаватися, не створює ілюзію, що він майже хтось інший, хто може дозволити собі жити розкішно.

У маленькій дівчинки також є підробка, іграшка коронка, і хлопчик має іграшка машина. Це так природні для дітей, які намагаються на цих ролях, щоб грати принцесу або солдата. Гра є важливою стадією розвитку. Але створення підробки у дорослому світі поточної гри? Ми просто нешкідливі "три на" новий, насичений життя?

Я впевнений, що дорослі підробки не є нешкідливими. Я дивлюсь чому.

Ймовірно, тому підробка не тільки фальсифікація, це заміна реальності.

Коли хтось хоче бути дорослим і здатний приймати рішення, не можна відразу дискримінувати, скільки вони просто намагаються здаватися. Ми можемо довірити його, довірити його, притулити на нього. Як відлякати і шокуючи його, коли ця явна підтримка не виходить.

І як важко спілкуватися з людьми, які самі починають вірити, що якщо вони мають підроблений статус, роль, атрибути, то вони, здається, стали те, що вони хочуть з'являтися. І чим більша відповідальність і влада, тим гірше. Що таке бліх “як якщо”, нестійкий, є багато темряви в ньому, туман ...

Так чому не так, чому це не схоже? Я думаю, що другий обраний тим, хто не має ресурсів, щоб розпізнати реальність і відштовхуватися від нього, щоб жити краще, щоб побудувати, щоб розвивати, рухатися вперед. Я також думаю, що люди, які не хочуть інвестувати. Чистий Я зроблю гроші на реальному дерев'яному шафі? Я можу, але ви повинні інвестувати, працювати. І швидко гасить старий фільм набагато простіше. Ніщо є настільки красивим, як реальна річ...

Заміщення спочатку здається так ... незначним і погоджується з ним один раз, другий так ... глуздий і некритичний. Це проблема, тільки тоді ви звикли до неї, і вона поширюється як вірус.

Крім того, подача і використання нашого небажання інвестувати, ми вже давно продали все, що ви хочете: «кілька» терапія (тіце врятує вас від всіх неприємностей), швидкий спосіб схуднути (це начиняє весь інтернет, буквально просто пити воду з лимоном або деякими іншими чудотворними засобами і в два дні ви втратите вагу), швидкий спосіб отримати чоловіка (просто натиснути на кнопки, необхідні в його психіці), заспокоїти дитину (ітимізований або асхмед), приїжджати до ваших цілей, просто зробивши колаж ваших бажань і так далі.

«Фаст» і «без зусиль» – це речі, які продають зараз, іноді навіть за гроші. Деякі колеги за мною дивують, чому люди витрачають стільки грошей на підробки. Напевно, тому що іноді важко відрізнити один від іншого, і, так, ми всі знаємо про «вільний сир», але це не безкоштовно, за гроші. Вони все ще купують. Тому що ця чарівна обіцянка: «Що і без зусиль».

Але все має власний ритм, процес, час, дитина народжується протягом 9 місяців, і не росте відразу. Для стабільної економіки з’являтися – це вимагає зусиль, ризику, інвестицій та стабільного політичного середовища для побудови здорового патріотизму – це ще раз вимагає інвестицій. Щоб отримати щось, потрібно дати свою силу, час, психіку, творчість, душу.

Для тих, хто дав собі дитинство мрії чарівних перетворень, є, і я вірю, що завжди буде, величезний глобальний ринок підробок – винахідливий і простий.

Тільки він зробив свій шлях, поставивши його розум, душу і сили в кожен метр його шляху, знає, що реальний і реальний дорогий. Підтримка. Красивий. І цінний.

Автор: Ірина Молодік