Стів Паліна: Не встановлюйте легкі цілі!

Люди, як правило, переоцінювати результати, які вони можуть досягати в 1 рік, однак, цікаво, ті ж люди недооцінюють, як далеко вони можуть піти в 5 років.

Якщо ви дійсно хочете зробити речі, розробіть 5-річний план для конкретної ділянки, таких як онлайн-бізнес, соціальні навички або подорожі і т.д., і стежте за вашим планом. Не встановлюйте цілі, які легко зберігаються, це непродуктивний.

Коли я почав блогати в 2004 році, я очікував продовжити блогінг у 2009 році. Якщо я не думав, що я б не робив це взагалі.

Багато письменників кинути свій блог в перший рік, втратити цінний час в результаті. Якщо вони знаходилися, то вони, ймовірно, не можуть навіть почати ступити блог. Перші результати приходять тільки після року. Якщо ви не досягли нічого в 5 років, подумайте про це взагалі?

Звичайно, таке хобі має сенс, але ми говоримо про більш конкретні результати. Якщо ви хочете зробити різноманітні речі на короткий час, вам не доведеться чекати, щоб стати професіоналом у всіх цих сферах. Це нормально. Неправильно з цим, якщо ви спочатку плануєте присвятити багато часу на обраний бізнес.

Однак, якщо ви хочете досягти певних результатів, таких як створення нових міцних з'єднань, оволодіння корисними навичками доходу, переміщення кар'єрних сходів або отримання додаткового джерела доходу, потрібно серйозно взяти речі.

Якщо ви помітили, що кожні шість місяців ваша аспірація кардинально змінюється, слід розглянути більш цілеспрямовано. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і час.

У першому році новий веб-сайт тільки починає отримувати посилання, індексується пошуковими системами і не приваблює занадто багато користувачів. Зернові необхідно вирощувати. Якщо власник сайту виглядає на пагонах з розчаруванням, сподіваючись, що в цей час він повинен вирощувати велике дерево, він вирішує відмовитися від своєї маленької втечі, прилипає лопатку в землю і йде в пошуку нового об'єкта для застосування сил. Не має сенсу. Після п'яти років ви не досягнете нічого.

Рік після запуску проекту, ви можете відчути, що ви стоїть на місці. Трансформація завжди сповільнюється. Але п'ять років відтепер, якщо ви подивитеся назад, ви побачите масштаб зміни.

У 2004 році я почав займатися заняттями. Через рік я був переданий в більш міцну групу, але я ще зміг приготувати мови протягом 5-7 хвилин, і я просто почав готувати довгі виступи протягом 20 хвилин від часу до часу. За цей час я брав участь в декількох змаганнях. Підготовляючи 20-хвилинну розмову, займав мене весь день. Я отримав досвід, і в той час мої результати не були видатними.

Але після 4 років занять я вперше отримав промо-замовлення, заробляючи $3,000 в 90 хвилин (не варто відзначити, що клієнт оплатив перевезення і витрати на проживання). Це досить добре.

І 5 років після першого візиту до школи ораторії я провів перший семінар, заробив 50 тис. дол. за 3 дні мовної роботи. Це досить хороший результат, це не так?

Сьогодні я можу дати семінари, які вихідного дня, заробляючи десятки тисяч доларів. Я вже зробив 9 таких семінарів. Кожен з цих майстерень робить мене більше грошей, ніж я зробив в перший рік блогу. І це результат теж.

Про місяць, щоб підготувати перший семінар. Тепер я можу написати семінар з нуля на тиждень. Сьогодні я можу також підготувати часовий виступ в 15-30 хвилин, і сам виступ буде краще, ніж той, що взяв мене в день.

Це не просто збіг. Це результат практики та серйозної роботи. Це не займе мені 6 місяців, щоб зробити це. Не один рік. 5 років.

Я припинив прийомів у 2010 році, коли я відчув, що мені не потрібно. Протягом декількох років я пішов з 5 до 7 хвилинних виступів на 3-денний семінар, який приніс мені десятки тисяч доларів. Це дуже значний і помітний результат, не просто інший досвід.

Що я хотів зробити. Я знаю, що я можу досягти поставлених цілей, якщо я не зупинився на півході. Якщо я не знаю, що я б приймав участь у курсах, принаймні 5 років, я б не побачила дивана.

Перший рік будь-якої поїздки, безсумнівно, найдовший. Ваші навички не зрілі. Ви не знаєте, що робити. Наповнення бамів.

Тим не менш, це час, коли ви завжди вбираєте нові знання. Але 5-й рік найприємніший, це рік, коли ви отримуєте результати.

Ми любимо прості рішення. Якщо ви надаєте щось цікаве, подумайте про те, як його використовувати. Але не робіть великих планів, якщо ви готові присвятити принаймні 5 років, щоб отримати хороші результати.

Не намагайтеся змусити себе робити деякі випадкові бізнес протягом наступних 5 років. Подумайте про все на березі перед поїздкою на 5-річну подорож. Це вимагатиме багато ясності розуму від вас, потрібно зрозуміти, що приваблює вас і що ви будете кращими.

Подумайте про те, які інтереси та цілі будуть присутні в житті протягом багатьох років. Читання цих слів сьогодні ви пам'ятаєте їх у 2018 році? Повернутися назад. Що ти зацікавився 5 років тому і що ти все ще цікавиться? Які цілі та інтереси продовжують з'являтися у вашому житті після року? Ви думаєте, що це буде продовжуватися в майбутньому? Ці довгострокові інтереси можуть розповісти вам, куди піти.

До початку свого блогу я написав статті 5 років, тому я впевнений, що інтерес до написання не залишить мене. Я просто не бачив, як щось серйозне.

Коли я почав розвивати свої навички мовлення, я дала безкоштовні виступи на конференціях розробників ігор та програмного забезпечення протягом декількох років, тому я знаю цю майстерність прийде в руки.

Якщо ви не маєте чітких інтересів. Подумайте про те, що ви підписали своє життя? Що ви привабили? Наскільки ви будете йти, якщо ви будете дотримуватися ваших інтересів? Хто знає, де ви будете в 5 років?

Кредитний Стів Павліна