Навіть жити на $188 безробітних, вона вірила в нього!

Conor McGregor - це ірландський змішаний бойовий артилер, який виконує під егідою UFC в категорії напівлегка вага. Чемпіон світу UFC. У березні 2016 року займає восьму лінію офіційного рейтингу UFC серед кращих бійців незалежно від категорії ваги.

І, можливо, це не було б того, що він не був для люблячої дружини Dee Devlin, яка завжди була для нього, навіть коли безробіття вигідно зануритися в гаманець.

«Ми разом 8 років. На першому ми проживали в Ірландії, в 30 кілометрах від Дубліна, в оренду квартиру, на користь безробіття 188 євро.

«Я не працював тому, що я провів весь час в залах. Я думав, що я був чемпіоном. І вона завжди вірила в мене, і вона вірила в мене. Незважаючи на брак коштів, вона спробувала забезпечити те, що я їсти право, завжди дотримуватися режиму дня, для цього вона дала все. Пройшов з мене до тренажерного залу і тренував мене під час тренувань.

Вона завжди сказала мені, "Конор, я знаю, що ви можете зробити це. й

«Я зараз зробив мільйони. Моя боротьба приваблює тисячі глядачів. Я можу дозволити будь-який автомобіль, будь-який одяг. І вона заслуговує на все це і більше. ?

«Це завжди там і вона каже, що я можу зробити все. й

Конор МакГрегор
УФК Феатер легкий Чемпіон

р.

р.

38138034

р.

Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження