Історія чесного чоловіка, який знайшов сумку грошей

Я знайшов конверт на стоянці з великою кількістю грошей. Я пішов до міліції і сказав їм про ситуацію. Я не сказав їм, скільки грошей було в конверті. Я просто залишив мій номер телефону і сказав, що якщо хтось називає їх, вони повинні прийти до мене і, якщо вони кажуть, що кількість грошей, я дам їх конверт.

Поліція, звичайно, захотілося взяти конверт з мене, але категорично не дала йому. Після 3 тижнів я не отримав жодного виклику, тому я вирішив поставити оголошення в газеті. Перший день отримав виклик близько 25-30 осіб. Ви навіть не можете уявити, як вони спробували вкрасти гроші від мене і як вони грали в публічному режимі.

На наступний день я отримав виклик від літньої людини. Він дав точну кількість грошей – 14,500. Він також сказав, що гроші були в великому конверті, $13,000 за $100 і відпочинок за $20. Продаю свій автомобіль і познайомився з покупцем на стоянці, де знайшов пакет. Він збирався дати, що гроші на його онука для коледжу. Я радий, що я не даю мені гроші до міліції, тому що людина ніколи не отримала його.

Він запропонував мені винагороду, але категорично відмовлявся, тому що непогані справи безцінні.

Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження