517
У в'їзді нашого будинку жив мій бабуся. Чудова історія про те, як змінити світ навколо вас
Веб-сайт Публікація історії, яку Ольга Палецька поділилася на її LiveJournal. Вона свідчила, як м'яка влада може змінити світ навколо неї. Це чудовий і неймовірно натхненний приклад самовіддачності! У нашому будинку був бабуся. Бабця Люба. Вона була 97 років. Солодкий, приємний старий жінка, завжди в гарному настрої, посміхається і доброзичливий. До мене, вона освітлена лідером. Згорнути! Я був в моєму розумі і ніколи не впав, коли я бачив її сидячи на лавці біля входу. Я поясню, чому я думаю.
Спочатку велич Люби прикрашають підвіконня на нашому поверсі і в нашому в'їзді з горщиками квітів. Красивий. Наступного дня найяскравіші квіти - ті з бутонами - були вкрадені, а біля підніжжя можна побачити швидко запечені торговці з горщиками величних квітів.
Сусіди вирішили поставити замок і домофон на вхідні двері. І вона вішала на стінах рамки з говоріннями великого, пробуджуючи совість і вчиняє як команди. Я знову поклав квіти на підвіконня. Затишний.
Невідомі підлітки почали входити в вхід. Бабця Люба прийшла і запропонувала їм воду або чай. Вони сміхалися довго. Розбийте квіти і виверніть рамки.
Наступного дня поставила квіти знову, повернула кадри до свого колишнього зовнішнього вигляду і помістила книгу на підвіконня. Класика. Тут живуть підлітки. Галдельі, шум. Вона виїхала і запропонувала їм чай з його бункерами, апетитним і смачним запахом. Не можна сказати ні. Вони навіть приймали книги з ними, перспективними для їх читання. Вони не доторкнулися квітів, а також каркасів.
На наступний день вона вибрала пластикову водяну пляшку, тому будь-кому, хто вирішив подбати про квіти, може поливати її. І нові книги. Увечері з'явилися підлітки, заливають воду один на одного, сміхалися і жовчі. Бабця вирушила до них знову і запропонували їм чай, булочки, заповнивши її водою і попросили їх поливати квіти.
У кожного дня, сусіди були непристойними, навіть якось називають поліцією, але бабуся сказала, що це було, кажуть, що її студенти прийшли до неї для книг, розподілили книги до поліцейських, щоб плутати підлітків і провели поліцію: «З Богом!»
У в'їзді з'явилася шафа з книгами. І є оголошення поруч з ним: "Будь ласка! Якщо у вас є цікаві та важливі книги, які ви вже прочитали в домашніх умовах, поділитися! Про нас А для тих, хто прочитав його, будь ласка, поверніть його до тих, хто також може знадобитися.
Застібка була заповнена книгами. Квіти з'явилися на підвіконнях на всіх поверхах. Хороший каркас з котируваннями теж. Кожна ніч вхідні двері залишалися відкритими.
Увечері ви можете побачити книги для читання підлітків на сході. Моя бабуся кладуть деякі ліхтарі на підвіконні, щоб полегшити їх читати. Діти сіли в в'їзді з ліхтарями на і було світліше звичайного.
помер бабуся. На першому поверсі нашого будинку відкрився клуб для дітей і підлітків. З бібліотекою і квітами на підвіконнях. Символом клубу був ліхтар.
Türkçe, English, Русский, Українська...
15 дивовижних «чіпсів» iPhone, які Apple приховує для найсміливіших
15 фотографії про те, як весільні фотографії насправді зроблені