10 знаків, які люблять чоловіка

Як дізнатися, чи любить тебе молодий чоловік? Щоб зробити це, потрібно проаналізувати ваші стосунки, пам'ятайте, як він поводиться в вашу присутність.

Так як ви знаєте, що він не любить тебе?

Є деякі ознаки, які ви можете дізнатися.

Людина в любові може бути визнана такими ознаками:

1,1 км У вашій присутності він починає зануритися: випрямити одяг і зв'язки, гладке волосся, випрямити його плечі і як ніби він стає більш високим.

2,2 км Чоловік уважно слухає вас і намагається виконати ваші запити.

3. У Чоловік шукає зустрічі з вами і, головне, він робить дату. Якщо ви сказали йому: «Чи ми зустрічаємо?» і каже він: «Нехай, нехай йде» – ви встановите його дату, і він просто не відмовляється. Багато жінок інтерпретують цей розвиток розмови як ініціатива з боку людини. Неспроможність. Не лякати себе.

4. У Чоловік частіше, ніж він повинен бути, ловить очей.

5. Умань На зустрічі людина зацікавлена в першу чергу в ваших справах, а не намагатися говорити про своє власне.

6. Жнівень Чоловік бажає допомогти вам.

7. Про нас Чоловік хоче познайомитись з друзями та батьками.

8. У Коли людина говорить про себе і з вас, він використовує прононь «ми».

9. Навігація Людині обговорюють плани майбутнього з вами, і ви присутні в цих планах.

10. У вашій присутності людина трансформується, в очах є особливий інтерес і бродіння, очі його горять, людина наповнений натхненням.

Ознаки, за якими можна зрозуміти, що чоловік не любить тебе:

1,1 км Не шукаю тебе. Все відбувається по собі, але, в цілому, якщо ви аналізуєте свої дати, ініціатива завжди (або в більшості випадків) від вас.

2,2 км Не відрізняє Вас від інших жінок. Ви не відчуваєте себе, як він дає вам більше уваги та турботу.

3. У Коли ви познайомитеся, ви слухаєте довгий час про свої проблеми і обставини, він розповідає вам тривалий час про ремонт своєї матері робить, але в той же час ваші проблеми і обставини не викликають його інтересу, він слухає вас від полоімітності.

4. У Він розповідає про плани майбутнього, але ви не почуєте фрази “Ми з вами”, “Ми разом”, тощо. Ви не в своїх планах.

5. Умань Під час дати, ваш молодий людина отримує виклик від його материнсько-сестра-приміщення, і він спокійно чати з ними протягом тривалого часу, роблячи вас пропустити його.

6. Жнівень Якщо в подібній ситуації, його мама дзвонить йому, і він не соромиться залишити вас з тієї причини, що «мати потрібно терміново зважити полицю. й

7. Про нас Чоловік "Пульсовий каучук". Здається підтримувати відносини, але не поспішає їх розвивати. У цьому випадку він, швидше за все, виглядає як один, з яким ви можете обговорити ваші проблеми або тримати вас, як кажуть, "в резерві". Не найкращий варіант для сімейного життя.

8. У Коли ви намагаєтеся дізнатися, що він думає про перспективи ваших відносин, ви почуєте фразу «Я не впевнений», «Я шукаю дівчину, яка підійде мені», і особливо ви повинні бути оповіщені фразою «Це все залежить від вас» – тому він бере на себе всю відповідальність за вашу долю і запрошує вас довести, що ви гідні від нього. Не схожа на любов. фраза: «Я боятися руйнувати своє життя» не означає, що чоловік так чутливий до тебе. Він не боїться руйнувати своє життя, бо боїться, що йому доведеться зрадити вас. Якщо ви хочете зрозуміти, що людина хоче, не слухайте те, що вони говорять. Ми повинні розуміти, що він говорить.

9. Навігація Чоловік не поспішає познайомитись з друзями або батьками, навіть якщо запитати його. Якщо ви їдете по місту і познайомитеся з друзями, помітайте, як він вводить вас до них: "Лена" або "Моя подруга"? Або навіть забути, щоб ввести вас? Чи не він подумав, що ви зустрілися?

10. Він часто розповідає про своє минуле і сьогодення подруги, не боїться боляче тебе.

Наостанок, найголовніше, такі питання не виникають ніде, і якщо ви колись попросили себе, то щось неправильно у відносинах.

Автор: Лілія Малахова