8-річний Albino дівчина підкорила модний світ з її зовнішнім виглядом

Коли народився Ava Clarke, це було зрозуміло, що щось було неправильно з нею. Очі були синьо-зеленими, її губи були яскравими рожевими, і її волосся були білими. Це було зовсім незвично, що її батьки чорні. Як ви знаєте в світі моди люблять людей з незвичайним зовнішнім виглядом, це унікальний зовнішній вигляд 8-річної аблінної дівчини, яка привертала увагу модних дизайнерів і фотографів, які допомогли їй стати новою молодою зіркою світу моди.

Коли народився Ava Clark, було зрозуміло, що щось було неправильно.

Очі були синьо-зеленими, її губи були яскравими рожевими, і її волосся були білими.

Це було зовсім незвично, що її батьки чорні.

Як ви знаєте, модний світ любить людей з незвичайним зовнішнім виглядом, це унікальний зовнішній вигляд 8-річної аблінної дівчини, яка привертала увагу модних дизайнерів і фотографів, які допомогли їй стати новою молодою зіркою модного світу.

8-річний Albino дівчина підкорила модний світ з її зовнішнім виглядом Р

Коли Ава була 4-річною дитиною, лікарі сказали батькам, що дівчина почне сліпитися через діагностовану депігментацію фундука ока, але, таким чином, лікарі змогли зберегти бачення дівчини, але зараз вона повинна носити окуляри.

8-річний Albino дівчина підкорила модний світ з її зовнішнім виглядом Габаритний зображення

Тим не менш, це не заважає їй виступати на кришках модних журналів, таких як Boom, Denim і VIP, а також працює з відомими фотографами з світу моди.

5720799 р.

Зрозуміло, чому модні дизайнери та фотографи хочуть працювати з Ава – просто подивіться на її шикарну, природну красу!

317922

На додаток до моделювання, Clark любить читати, робити гімнастики, бігти довгі відстані, балету і, звичайно, грати свої улюблені іграшки, як всі діти.

4152.21

Будьте впевнені, щоб подивитися на Ava's Instagram!

AVA CLARKE ■ Я можу сказати, що я можу #avaclarke #iamwhoiam #crownofcurls @creativesoulphoto

Відео опубліковано AVA CLARKE (@theavaclarkedotcom) на 23 квітня 2016 в 9:09am PDT

Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження