1245
Психолог Михайло Лабковський: ці 10 помилок неодмінно порушать життя дочки
Відносини між матір'ю і дочкою є однією з найсерйозніших в житті кожної жінки. Шлях мати з дівчиною в ранньому дитинстві і в наступних періодах зростання впливає на її майбутній долі! Роль батьків в виховання дітей Це болюча тема для багатьох, і це не дивно.
Психолог Михайло Лаковський Найвища кількість мами роблять. Хоча немає, здається, що майже всі...
Помилки
Ці помилки батьків Щось я точно скажу мої друзі... Це буде чудово, якщо батьківські візерунки, які кожен використовується для поліпшення. Скажіть нам в коментарях, які думки ви про це!
Психолог Михайло Лаковський Найвища кількість мами роблять. Хоча немає, здається, що майже всі...
Помилки
- Відсутність особистого прикладу
«Ви повинні дізнатися, як варити», – кажете: «Що робити смачний суп разом». І зробити це! Коли дівчина бачить її маму, вона хоче дізнатися її. - Збереження сексу
Якщо з дитинства дівчина індоктринована ЧоловічийВона росте з почуттям, що всі чоловіки є рапсами, і секс - це знезараження професії. - Парадоксичні протиріччя
Здається, що секс є брудним бізнесом, але кожна дівчина повинна одружитися і мати дитину, і бажано це зробити до 25 років. В результаті такого суперечливого ставлення є побоюванням будь-яких відносин. - Гіпероперація
Якщо в дитинстві мама піклується про дочку занадто багато, дефектна особистість зростає без власної думки, яка легко маніпулюється іншими. - Негативний образ батька
Якщо дочка розповіла, що батько є козаком, дівчина відчуває винний, що ця людина стала батьком. Жінка не може впоратися з цим почуттям провини для решти її життя, намагаючись порадувати інших і довести, що вона не має неприємного спадку. - Фізичне насильство
Корпоративне покарання принижує дівчат ще більше хлопчиків. Якщо дівчина збита, вона вирощує пенчан для образу жертви і вибирає агрегаторів як її партнерів. - Відсутність похвали
Якщо дівчина не оцінила, вона виростає без себе, і не зможе стати повноцінним партнером в відносинах. - Боротьба з дитиною
Боротьба у присутності дитини - це удар до психічного здоров'я. Згадайте, що діти часто приймають відповідальність за все, що відбувається в сім'ї. - Відсутність комунікації
Якщо дівчина не розмовляла досить, не відповіла її стипендії, особливо в підлітковому віці вона втрачає контакт з батьками і відчуває себе покинутим. Комунікація – це щось, що ніколи не багато, коли мова йде про виховання дітей. - Неймовірне ставлення до життя
Ви не можете розповісти дівчину, яка її життя повинна включати деякі предмети: шлюб, діти, схуднення, певну роботу. Необхідно переконувати дитину, що він має право зробити те, що він хоче. Тільки в цьому випадку виросте впевнена і щаслива жінка!
Ці помилки батьків Щось я точно скажу мої друзі... Це буде чудово, якщо батьківські візерунки, які кожен використовується для поліпшення. Скажіть нам в коментарях, які думки ви про це!
Посипаючи невелику натяжку косички з дощовим блиском, вона отримала щось абсолютно чарівне!
Вона застосовувала цей засіб для її фарбованого волосся, а через півгодини вона отримала дивний результат!