15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Що дівчина не мріяла, як дитина, щоб бути схожим на героїні мультфільму Дісней? Cinderella, Snow White, The Little Mermaid, Rapunzel - не вибрати. Але доля має дуже різні плани.

Неймовірно, що ці дівчата мріяли стати як Blitz, Yubaba або Mrs. Картопля. Але чи побажали це чи ні, світова популярність приніс їм лише таку смішну пам’ятку.

Вся редакційна колегія Веб-сайт Я шукаю нові мультфільми: раптом один з нас теж буде виглядати як героїв.

Ельза, "Фрозен" 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Gru, відчайдушний Me 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Mrs. Картопля, Іграшка Історія 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Міниони, відчайдушний мені 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Ліла, Футурама 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Ліло, "Ліло і свербіж" 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Мерида, "Брати серця" 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Мег Гріфін, "Грифини" 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Чип і продаж 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Sloth Blitz, Зоотопія 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Сімпсони, Сімпсони 1927-1936

Yubaba, Gone з привидами 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Фландці, Сімпсони 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Яйця, Сім'я Монстр 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Матір Готель, Рапунцель 15 фотографії, які показують, що персонажі мультфільмів серед нас

Фото в Walt Disney Productions / Паралоскуріос

Веб-сайт: www.paraloscuriosos.com/a3887/10-personas-sacadas-de-los-dibujos-animados