Чому варто відкинути старі речі?

1,1 км Є закон про достатку – для того, щоб новий прийшов, необхідно позбутися від старого. В іншому випадку для нового Всесвіту (God, як ви хочете) не бачить місце, де ви «закінчили».

2,2 км У Китаї є казка: «Старий не відійде, новий не вийде. й

3. У За словами Фен-Шуй, стародавні речі (з’їзд, сміття) не дозволяють вільно жити енергоносіїв Qi до потоку, а отже, не можна говорити про будь-які зміни життя або нові речі.

4. У Ще один висновок: коли ми кладемо на старому, або бризкові парфуми, які раніше не використовували, або почуєте музику з минулого, ми буквально повертаємо до минулого. Це елементарна НЛП – все це так званий «анчори» емоційний. Старі речі (спіритки, одяг і все) асоціюються з деякими спогадами, і вони автоматично відтворюються при контакті з якіркою. Але те, що це не просто емоції, які приходять, це старі думки, які приходять, і це дуже небезпечно, оскільки думки, як ми знаємо, форма життя. Так ми формуємо життя з старими думками і не захочемо.

5. Умань «Я не маю грошей, щоб купити нові речі, і я ніколи не буду їх знову?» ми переглянемо з бідною психікою і отримуємо бідність. Якщо ми спокійно відкинулися зайві речі з думкою «Я купую більше або всесвіт дасть мені краще», – ми резонуємо з розумом багатого і насиченого.