382
Історія однієї матері і незвичайного подарунка її дітям
Коли мій чоловік, після 11 років шлюбу, спокійно заявляв, що він був загиблим для розлучення і виїзду, моя перша думка була про дітей. Мій син був тільки 5 років і мій дочка був 4. Чистий Я навчаю їх і дав їм почуття сім'ї? Чи можу я подивитися після будинку і пройти на своїх дітей цінності, які вони потребують в житті? Все я знав, що я не мав вибору. У будь-який час ми провели час разом з нами. В середині тижня я обов'язково знайшов час для навчання з дітьми. Ми часто обговорюємо, чому важливо правильно зробити. Я не маю. Процес навчання був дуже складним.
2 роки. Ми пішли до церкви на День Матері. Я помітив красиві квітки з двох сторін альтанки. Під час служби батько неодноразово сказав, що мама є найважчою роботою в житті. І всі мами заслуговують визнання і винагороду.
Він попросив кожну дитину приїхати до вівтара, оберіть квітку і додасть йому маму як символ любові і вдячності. Мої діти, тримаючи руки, зійшли в айслі з іншими дітьми. Вони вирішили вибрати яку квітку подарувати мені. Ми пішли через дуже складні часи разом і мені потрібна їх підтримка. Я дивився на красиві богоні, золотисті оксамитові і пурпурні трусики очей. Я спробував здогадувати, що з цих квітів мій дитина принесе показати мені свою любов.
Моя дитина вважала завдання дуже серйозно, вони ретельно перевірили кожну квітку в кошику. Кожен ще довго радує своїх мам з квітковим даром, і шахта все ще не могла вирішити на вибір. В останні з'явився крі радості, і вони прийшли до мене з посміханням і гордістю і дав мені завод, який був обраний в подарунок вдячності.
Я здивився з сюрпризом і неупередженістю на зламаному, вітражному і хворому квітці, що син блискучий презентував мене. Я відчув приниження, але я прийняв подарунок. Вони, безумовно, вибирають найменшу і хвору рослину. По суті, це була в'язана паличка без однієї квітки. Я дивився, щоб побачити горді діти. Але, розуміючи, як довго і ретельно вибрав цей квітка, я знайшов сили посміхатися на них.
р.
Тоді я попросив дітей, які роблять їх незвичайним вибором. Чому вони дають мені хвору і втрачену рослину?
А потім син відповідав впевнено і з неймовірною гордістю, "Чому йому потрібно, Мати". Він потребує догляду.
Тіри заливають з очей. Я захопив своїх дітей. Вони просто дарували мені найдорожчий подарунок для Дня матері. Я навіть не мріяв. Я не була приурочена робота. Я не маю сумнівів, що мої діти будуть рости, щоб бути гідними людьми.
Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
33 Уроки буддійської філософії, щоб навчатися якомога швидше, як це можливо
Далі наступне повідомлення: Розкажіть ці хлопці, як зв'язати вас на роботі