Нагадуємо від Д. Комаровського всім батькам, які не вакцинують дітей!

З якоїсь причини не дивно, якщо ми повинні носити ремінь в машині. Звичайно, ви робите, і це сидінь Також, ніхто не сумнівається, що потрібно мити руки до їжі. Але питання щеплення дітей все ще ганить багато батьків.

Вакциновані діти часто вводять інфекційні відділення дитячих лікарень. Це означає, що захворювання, які щеплення проводять дуже реальні. Діти з щепленнями і Без вакцин Вони схильні до різних захворювань. Навіть покарана ін'єкція іноді не рятує від страшного захворювання і розгортається наслідки здоров'я.

Доктор Комаровський вважає, що всі діти повинні бути вакциновані! Для нечутних, нечутних батьків це питання в принципі не сумнівається. Ще одна річ про те, що процедура повинна підходити в деталях!

Як підготуватися до вакцинації
  1. Система травлення Дитина повинна бути перевантажена до вакцинації. У день перед щепленням слід подбати про це. Пропонуємо дитячу їжу меншим обсягом, ніж зазвичай, бажано - тільки низькожирні вироби, не солодкі.
  2. Час до щеплення дитини нічого не їсти. Бажано пити більше води.
  3. Визначте контакт дитини з іншими 3-4 дня до вакцинації, щоб уникнути інфекцій. У клініці варто витрачати мінімум часу, краще покласти одну з родичів в лінії і пройти з дитиною в свіжому повітрі.

Що робити після вакцинації
  1. Вам потрібно прогулятися в свіжому повітрі якомога простіше.
  2. Спробуйте не перегодовувати дитину, живити тільки здорову їжу.
  3. Давайте пити якомога більше води і інших рідин – компотувати, чай, сушені фрукти напої.
  4. Обмеження спілкування з іншими, щоб уникнути інфекцій.
  5. Якщо температура піднялася - обов'язкова консультація лікаря, більше п'яти, прохолодного і чистого повітря в приміщенні.

Вакцинувати дитину Це означає збереження його від серйозних захворювань. Якщо у дитини немає алергії і серйозних протипоказань, щоб отримати вакцинацію, лікар Комаровський рекомендує вакцинацію. У будь-якому випадку лікар, до якого ви приносите дитину, допоможе зрозуміти це питання.

Референція щеплення останнім часом стала модним трендом. Ми для нечутного підходу! Коли мова йде про свою дитину, не ризикуйте своє здоров'я і стежте за лідером некомпетентних людей. Я впевнений, що вони не залишать байдужим до думки відомого лікаря!