Ця жінка просто покласти гальки на регулярному маті. Побачивши результат, я почав мріяти про це!

Як я кохаю, щоб принести домашні морські гальки, зібрані на пляжі! Як дитина, це одна з улюблених розваг - знайти найкрасивіші, економити, взяти додому і провести години укладання різноманітних візерунків з оболонок і каменів на підлозі.

Мат з каменів своїми руками Прості, але оригінальні речі, які кожен може зробити. Дуже добре, я не можу допомогти! Хочу зробити цей килим в передпокої, особливо для мокрого взуття в дощі.

Камінь Mat
  1. Для створення мату потрібно тільки гумова основа, камені і клей!
1705382р.

Ще одна блискуча ідея полягає в тому, щоб зробити каміння такими чудовими стравами.

Ось оригінальні горщики для рослин вийдуть, якщо у вас є фантазія! Щоб покласти камені і оболонки на коробці чіпсів, чому б не? 731278

Напівкруглий мат ідеально підходить для мого коридору. Зауважте!

Це його. масаж-мат Це буде працювати, якщо ви знайдете камені правильної форми і розміру. Красивий! Всім відомо, як дорогі ортопедичні килими, але кілька людей думають про те, що таке річ своїми руками.

Чайник стояти! Це чудовий ...

Ці яскраві ідеї захопили мене! Тепер я обов'язково пам'ятаю, щоб зібрати відповідні гальки і оболонки, коли я на морі. Покажіть, як прикрасити ваше життя!