3454
Ці люди викручують пластикові пляшки в аркуш картону і вставляють його в вікно. І це те, що сталося!
Більше мільярдів людей по всьому світу страждають від нестачі таких звичних речей, як їжа, вода, електрика та комфортне житло.
У країні, як і Індія, до цього додається нестерпне тепло, яке вдень ініціюється практично на всій популяції.
Індійське село Даулатдія, Бангладеш, є домівкою близько 28,000 осіб. Більшість з них живуть в хати з оцинкованого профілю аркуша, який нагрівається в нагріві до 45 С. Це те, що ці люди просто не можуть дозволити собі житло від кращих будівельних матеріалів.
Але ж мешканці маленького села знайшли спосіб позбутися від від розщеплення тепла: вони зробили makeshift кондиціонери! Сьогодні наш редакційний персонал поділиться з вами секретом виготовлення таких пристроїв.
Як зробити кондиціонер своїми руками Вам буде потрібно
Прогрес роботи
Більш детальну інформацію про учасників індійського села. Як зробити домашній кондиціонерй
Ми не називаємо для всіх, щоб відмовитися від електричних кондиціонерів і почати робити такі пристрої. Але наше життя непередбачувана і, можливо, хтось потребує цієї ідеї.
Якщо ви думаєте, що ця інформація важлива, поділитися своїми друзями!
У країні, як і Індія, до цього додається нестерпне тепло, яке вдень ініціюється практично на всій популяції.
Індійське село Даулатдія, Бангладеш, є домівкою близько 28,000 осіб. Більшість з них живуть в хати з оцинкованого профілю аркуша, який нагрівається в нагріві до 45 С. Це те, що ці люди просто не можуть дозволити собі житло від кращих будівельних матеріалів.
Але ж мешканці маленького села знайшли спосіб позбутися від від розщеплення тепла: вони зробили makeshift кондиціонери! Сьогодні наш редакційний персонал поділиться з вами секретом виготовлення таких пристроїв.
Як зробити кондиціонер своїми руками Вам буде потрібно
- буріння
- картон
- пластика
Прогрес роботи
- Виріжте лист картону, який буде відповідати розмірам вікна.
- Робимо сітчасту розмітку на картоні. Просвердлюємо отвори на перетині ліній.
- Ретельно вирізати верх пластикової кришки і дно пляшки.
- Потім акуратно викрутіть всі пляшки в аркуш картону і прикладіть домашній кондиціонер до вікна.
Більш детальну інформацію про учасників індійського села. Як зробити домашній кондиціонерй
Ми не називаємо для всіх, щоб відмовитися від електричних кондиціонерів і почати робити такі пристрої. Але наше життя непередбачувана і, можливо, хтось потребує цієї ідеї.
Якщо ви думаєте, що ця інформація важлива, поділитися своїми друзями!
Я ніколи не спробував цю повітряну випічку! Коли я дізнався рецепт, я дивився.
Ця жінка просто покласти гальки на регулярному маті. Побачивши результат, я почав мріяти про це!