Скульптури, поміщені з звичайних олівців дивовижна!

Cindy Chinn – художник. Вона живе в США, Небраська. Рік тому вона зацікавила виготовлення мікроскопічних скульптур з дерева. Матеріалом для її роботи є звичайні олівці. Вечеря працює з лущенням склянок і створює всі композиції, які можна побачити лише за допомогою лущення скла. Точність деталей в її роботі дивовижна! Останні роботи Цинді, Elephants in Serengeti, зображує родину слонів на променад. «Я зробив його для замовлення, і спочатку я збираюсь зробити один слон», - розповідає художниця. Але після того, як робота зловила мене і я втратив трек часу. Вже кілька днів, щоб зробити цю роботу.

Фото кредит: Fishki.net

Веб-сайт Публікація фото результату її роботи.

Поверхня олівця під ногами слонів спеціально оброблена, щоб надати враження від трави, змоченої під ногами слонів

Акації виростають за слонами. Зверніть увагу: світлі частини композиції прокочуються з дерев'яної частини олівця, темні – від графітового стрижня

Готовий склад поміщається в скляний корпус, до якого кріпиться загартоване скло, щоб скульптура можна побачити в великій деталі

Кожен слон продається з окремого олівця. Тільки тоді художник приніс фігури разом

Найзручніше працювати з плоскими олівцями. Перед початком роботи на грилі наноситься розмітка-граш

Митець зрізається загальним контуром фігури за допомогою збільшування скла з п'ятикратним збільшенням, оснащеним підсвічуванням.

Згода про те, що іноді вона має зробити інструменти для самої роботи - інструменти, доступні занадто грубі і не можуть забезпечити необхідну точність деталей .

Наприкінці Цинді лікує фігуру, що дає природний вигляд шкіри слона. Кожен складок ретельно намальовується

Найменші кінцеві штрихи Cindy застосовують тринокулярний - стерео мікроскоп з збільшенням 90-кратного

Кінди "Базельний зубець"

Бейсбол виготовлений з воскової крейди

"Мистецтво в межах"

Мозок також з воскової крейди

Монстр

День на пляжі

РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμР»РμллРμллРμР»РμллллллллллллРμлллллллллллллллллллРμРμРμРμлллРμРμлллллллллллРμРμР» веб камера