419
Вчені зарекомендували, що краще бути самотніми, ніж у відносинах «со-со-со»
р.
Останнім часом науковці підтвердили популярну фразу «Щоб бути самотнім, ніж з кимось». Дослідження опубліковано в науковій журналі «Сімологія сім'ї» виявило, що краще бути самотніми, ніж в «со-со» відносинах. Відносини відносяться до фізичного та психічного здоров’я.
Щоб досягти цього висновку, слідчі в Університеті Буффало (Нью-Йорк, США) протягом двох років зустрілися з життям двох сотень молодих дорослих в серйозних відносинах, і неважливо, чи є шлюб або просто тісні відносини. У будь-якому випадку з'єднанням лежить здоров'я.
Багато хто вважає, що краще бути в деяких відносинах, так як не відчувати себе самотніми, але виявляється, що така причина може мати поганий вплив на ваш стан. Результати показали, що краще і більше позитивних відносин, краще здоров'я партнерів. За словами Ашлі Барр, провідний автор дослідження, нестабільність відносин безпосередньо пов'язана з депресією, проблемами алкоголю та загальними проблемами охорони здоров'я.
У науковому журналі Психосоматична медицина з укладеннями у вигляді специфічних фігур. Наприклад, людина, яка постійно відчуває кварелі з партнером, має більший ризик серцево-судинної хвороби, ніж ті, хто жив з партнерами стабільно.
Подумайте про ваші стосунки. Чи краще бути здоровими?
www.apa.org/pubs/journals/fam/
10 Вражає, що ви повинні дивитися не Голлівуд Фільми для
15 домашня косметика, яка легко замінює магазин